Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rimma oxbringa

  • berggrenskan 8 februari 2010

    Hej
    CityGross har just nu bra pris på färsk oxbringa. Tänkte försöka mig på att rimma oxbringan själv, men hittar inget riktigt bra recept. Framförallt på proportioner och tid. Har hittat recept på allt från några timmar till 2-3 veckor. Och behöver man använda socker? Hittat lika många recept med socker som utan.
    Om jag köper en bit oxbringa på ca 2 kg, vad gäller då? Hur mycket salt/nitrit och hur länge?

  • The_mama97mia 8 februari 2010

    Hej, kolla in den här bloggen.
    Står tips om hur man rimmar kött själv. Lycka till!

    http://fetbobba.net/fettskramd-arkiv/43.freebb.com/fettskramd/fettskramd-article1673.html

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.