Jag fick massor av ris över efter kvällsmaten. Är det någon som har några ideér på vad man kan göra med dem?
irko16 augusti 2008
Hej!
Jag gör rispytt av mina risrester! Jag steker upp lite hackad lök, tinar lite ärter,majs och paprikablandning och steker lite skinkhack eller bacontärningar sen fräser jag ned riset däri. Det blir jättegott!:p
bjuranna16 augusti 2008
Många gratänger ska ju ha färdigtkokt ris i botten ex) kasslergratäng.:)
smarrig16 augusti 2008
Ris brukar jag värma upp igen, smakar bra bara man sköljer och silar det.
Jag fick massor av ris över efter kvällsmaten. Är det någon som har några ideér på vad man kan göra med dem?
Hej!
Jag gör rispytt av mina risrester! Jag steker upp lite hackad lök, tinar lite ärter,majs och paprikablandning och steker lite skinkhack eller bacontärningar sen fräser jag ned riset däri. Det blir jättegott!:p
Många gratänger ska ju ha färdigtkokt ris i botten ex) kasslergratäng.:)
Ris brukar jag värma upp igen, smakar bra bara man sköljer och silar det.
Brukar frysa in och ha i gratänger odyl.