Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risrester

  • EnsammaMamman 16 augusti 2008

    Jag fick massor av ris över efter kvällsmaten. Är det någon som har några ideér på vad man kan göra med dem?

  • irko 16 augusti 2008

    Hej!
    Jag gör rispytt av mina risrester! Jag steker upp lite hackad lök, tinar lite ärter,majs och paprikablandning och steker lite skinkhack eller bacontärningar sen fräser jag ned riset däri. Det blir jättegott!:p

  • bjuranna 16 augusti 2008

    Många gratänger ska ju ha färdigtkokt ris i botten ex) kasslergratäng.:)

  • smarrig 17 augusti 2008

    Ris brukar jag värma upp igen, smakar bra bara man sköljer och silar det.

  • anluk 17 augusti 2008

    Brukar frysa in och ha i gratänger odyl.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.