Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödingproblem.NU

  • 123Linnea 21 oktober 2013

    Nu måste jag få hjälp. Akut!! Har en röding här som måste göras i ordning NU. Den är urtagen, men inget mer. Vad gör jag med den?? Till saken hör att vår ugn är trasig... :@ Hjälp!!

  • Forsen 21 oktober 2013

    Hej, är rödingen av "stekpannestorlek" så gör jag oftast som så: saltar lite inuti, steker rödingen i smör tills den får lite färg på båda sidorna, kryddar med citronpeppar och häller över ett paket grädde. Låter den sjuda på svag värme under lock tills ryggfenan släpper. Gott med pressad potatis till som får gotta till sig av såsen.

  • 123Linnea 21 oktober 2013

    Åhhh, Tack!!! (Man pillar bort skinnet när man äter eller? - ni fattar, van vid block...)

  • tobbean 21 oktober 2013

    Glömmer inte och bena fisken före du äter den. Det kan bli så otrevligt i halsen. Fritidsfiskare från norlandskusten. Kunde inte låta bli {quiet}

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.