Nu måste jag få hjälp. Akut!! Har en röding här som måste göras i ordning NU. Den är urtagen, men inget mer. Vad gör jag med den?? Till saken hör att vår ugn är trasig... :@ Hjälp!!
Forsen21 oktober 2013
Hej, är rödingen av "stekpannestorlek" så gör jag oftast som så: saltar lite inuti, steker rödingen i smör tills den får lite färg på båda sidorna, kryddar med citronpeppar och häller över ett paket grädde. Låter den sjuda på svag värme under lock tills ryggfenan släpper. Gott med pressad potatis till som får gotta till sig av såsen.
123Linnea21 oktober 2013
Åhhh, Tack!!! (Man pillar bort skinnet när man äter eller? - ni fattar, van vid block...)
tobbean21 oktober 2013
Glömmer inte och bena fisken före du äter den. Det kan bli så otrevligt i halsen. Fritidsfiskare från norlandskusten. Kunde inte låta bli {quiet}
Nu måste jag få hjälp. Akut!! Har en röding här som måste göras i ordning NU. Den är urtagen, men inget mer. Vad gör jag med den?? Till saken hör att vår ugn är trasig... :@ Hjälp!!
Hej, är rödingen av "stekpannestorlek" så gör jag oftast som så: saltar lite inuti, steker rödingen i smör tills den får lite färg på båda sidorna, kryddar med citronpeppar och häller över ett paket grädde. Låter den sjuda på svag värme under lock tills ryggfenan släpper. Gott med pressad potatis till som får gotta till sig av såsen.
Åhhh, Tack!!! (Man pillar bort skinnet när man äter eller? - ni fattar, van vid block...)
Glömmer inte och bena fisken före du äter den. Det kan bli så otrevligt i halsen. Fritidsfiskare från norlandskusten. Kunde inte låta bli {quiet}