Jag har fått rökt bog i bit. Har ni några förslag på vad man kan göra/använda den till??
Receptglad29 november 2009
Jag brukar använda som pålägg (tunna skivor), göra en skinkstuvning och ha på t.ex kokt blomkål som jag gratinerar i ugnen, sallad med tärningar av rökt bog i, ja till allt möjligt. Det är ju som rökt skinka!(H):)
safir7429 november 2009
Skrivet av Receptglad den 29 nov 2009
Jag brukar använda som pålägg (tunna skivor), göra en skinkstuvning och ha på t.ex kokt blomkål som jag gratinerar i ugnen, sallad med tärningar av rökt bog i, ja till allt möjligt. Det är ju som rökt skinka!(H):)
Jag har fått rökt bog i bit. Har ni några förslag på vad man kan göra/använda den till??
Jag brukar använda som pålägg (tunna skivor), göra en skinkstuvning och ha på t.ex kokt blomkål som jag gratinerar i ugnen, sallad med tärningar av rökt bog i, ja till allt möjligt. Det är ju som rökt skinka!(H):)
Jag brukar använda som pålägg (tunna skivor), göra en skinkstuvning och ha på t.ex kokt blomkål som jag gratinerar i ugnen, sallad med tärningar av rökt bog i, ja till allt möjligt. Det är ju som rökt skinka!(H):)
Ah okej...tackar:p