Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rökt bog???

  • safir74 29 november 2009

    Jag har fått rökt bog i bit. Har ni några förslag på vad man kan göra/använda den till??

  • Receptglad 29 november 2009

    Jag brukar använda som pålägg (tunna skivor), göra en skinkstuvning och ha på t.ex kokt blomkål som jag gratinerar i ugnen, sallad med tärningar av rökt bog i, ja till allt möjligt. Det är ju som rökt skinka!(H):)

  • safir74 29 november 2009

    Skrivet av Receptglad den 29 nov 2009

    Jag brukar använda som pålägg (tunna skivor), göra en skinkstuvning och ha på t.ex kokt blomkål som jag gratinerar i ugnen, sallad med tärningar av rökt bog i, ja till allt möjligt. Det är ju som rökt skinka!(H):)


    Ah okej...tackar:p

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.