Jag ska prova ett recept på rotsaksråraka som jag hittat här imorgonkväll. De låter jättegoda.
Men jag funderar lite på vad man kan äta till. Visst, de är säkert goda som de är, men jag vill servera dem med proteiner.
Tänkte på några skivor rostbiff och pastrami.
Vad tror ni andra?
Tar tacksamt emot era tips.
sikaal3 februari 2011
Det funkar säkert, men vi föredrar stekfläsk, bacon eller grillad fläskkotlett!
Anemona353 februari 2011
Bacon ja! Så långt tänkte jag inte själv. :)
Det borde ju bli gott till.
Tack för tips.
The_mama97mia3 februari 2011
Om du tänker det som en rösti, så funkar det ju som tillbehör till både kött och fisk...
Men jag håller med, bacon är så gott till! Och lingon... och gärna en klick gräddfil...
Anemona354 februari 2011
Ett recept jag hittat här och ska prova :)
Och det blir bacon och en sallad till. Lingon? Ja, det tror jag också på. En klick rårörda kanske.
Tack.
Jag ska prova ett recept på rotsaksråraka som jag hittat här imorgonkväll. De låter jättegoda.
Men jag funderar lite på vad man kan äta till. Visst, de är säkert goda som de är, men jag vill servera dem med proteiner.
Tänkte på några skivor rostbiff och pastrami.
Vad tror ni andra?
Tar tacksamt emot era tips.
Det funkar säkert, men vi föredrar stekfläsk, bacon eller grillad fläskkotlett!
Bacon ja! Så långt tänkte jag inte själv. :)
Det borde ju bli gott till.
Tack för tips.
Om du tänker det som en rösti, så funkar det ju som tillbehör till både kött och fisk...
Men jag håller med, bacon är så gott till! Och lingon... och gärna en klick gräddfil...
Ett recept jag hittat här och ska prova :)
Och det blir bacon och en sallad till. Lingon? Ja, det tror jag också på. En klick rårörda kanske.
Tack.