Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotsaksråraka och, ja vad?

  • Anemona35 3 februari 2011

    Jag ska prova ett recept på rotsaksråraka som jag hittat här imorgonkväll. De låter jättegoda.

    Men jag funderar lite på vad man kan äta till. Visst, de är säkert goda som de är, men jag vill servera dem med proteiner.

    Tänkte på några skivor rostbiff och pastrami.
    Vad tror ni andra?

    Tar tacksamt emot era tips.

  • sikaal 3 februari 2011

    Det funkar säkert, men vi föredrar stekfläsk, bacon eller grillad fläskkotlett!

  • Anemona35 3 februari 2011

    Bacon ja! Så långt tänkte jag inte själv. :)
    Det borde ju bli gott till.

    Tack för tips.

  • The_mama97mia 3 februari 2011

    Om du tänker det som en rösti, så funkar det ju som tillbehör till både kött och fisk...
    Men jag håller med, bacon är så gott till! Och lingon... och gärna en klick gräddfil...

  • Anemona35 4 februari 2011

    Ett recept jag hittat här och ska prova :)

    Och det blir bacon och en sallad till. Lingon? Ja, det tror jag också på. En klick rårörda kanske.
    Tack.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.