Sitter och funderar på om man kan göra egen Orientdressing...(L)
Finns det någon som har prövat? Eller kanske någon som har ett liknande recept? :)
/Eva
farmoringer22 februari 2009
Man kan ju säkert göra nåt liknande själv. Du slipper alla E-nummer och tillsatser. Kanske inte håller lika länge då. Men man behöver väl inte göra så mycket utan ofta istället.
Är bara så bekvämt när man kan handla det..:D
Svesse6022 februari 2009
Håller med dig "farmoringer", det är jättebekvämt när man kan köpa färdigt. (Y) Men jag tänkte att kanske någon har försökt göra denna dressing någon gång.
Den är bara såååååååå god! (L)
Gnurf22 februari 2009
Jag har faktiskt försökt en gång...å det blev lyckat. Men det var 8 år sedan. Dåvarande särbons ungar älskade Orientdressing...å så en gång när det var dags för hamburgare var det slut varvid katastrofen naturligtvis var ett faktum :) Nyckelingrediensen var då för mig finhackad rå gul lök...tror jag slängde ihop det med creme fraiche, majonäs, chilisås, vitlökspulver, salt&peppar (såklart), en dutt chilisås, en skvätt honung. Den råa löken gav den lite skarpa smaken som är i Rydbergs. Tyvärr har jag då inget recept...som vanligt....:D
Gnurf22 februari 2009
Aj fan...lite bostongurka oxå...det glömde jag i hastigheten....:o
Sitter och funderar på om man kan göra egen Orientdressing...(L)
Finns det någon som har prövat? Eller kanske någon som har ett liknande recept? :)
/Eva
Man kan ju säkert göra nåt liknande själv. Du slipper alla E-nummer och tillsatser. Kanske inte håller lika länge då. Men man behöver väl inte göra så mycket utan ofta istället.
Är bara så bekvämt när man kan handla det..:D
Håller med dig "farmoringer", det är jättebekvämt när man kan köpa färdigt. (Y) Men jag tänkte att kanske någon har försökt göra denna dressing någon gång.
Den är bara såååååååå god! (L)
Jag har faktiskt försökt en gång...å det blev lyckat. Men det var 8 år sedan. Dåvarande särbons ungar älskade Orientdressing...å så en gång när det var dags för hamburgare var det slut varvid katastrofen naturligtvis var ett faktum :) Nyckelingrediensen var då för mig finhackad rå gul lök...tror jag slängde ihop det med creme fraiche, majonäs, chilisås, vitlökspulver, salt&peppar (såklart), en dutt chilisås, en skvätt honung. Den råa löken gav den lite skarpa smaken som är i Rydbergs. Tyvärr har jag då inget recept...som vanligt....:D
Aj fan...lite bostongurka oxå...det glömde jag i hastigheten....:o