vi är ett konferenshotell på en mindre ort som serverar lunch till konferanser och dropgäster
2 lunchrätter på buffe och en salladsbuffé med 7-9 sorters grönt och röror
lunchen kostar 95 kr och då får man välja 2 rätters mat på buffe och sallader, dressing, mjukt bröd . loka, kaffe.
hur skulle ni göra för att spara pengar?
vilka sorters sallader/grönsaker är enligt er mening mest kostnadseffektiva?
någon annan input/råd att ge?
vi har 5 veckors rullande lunchmeny och jag har blivit tillsagd att köra all mat genom MOR-onlinekalkylen, så jag vet vad jag har o göra i november månad iaf
Tjena forat!
tänkte bolla lite ang salladsbuffé
vi är ett konferenshotell på en mindre ort som serverar lunch till konferanser och dropgäster
2 lunchrätter på buffe och en salladsbuffé med 7-9 sorters grönt och röror
lunchen kostar 95 kr och då får man välja 2 rätters mat på buffe och sallader, dressing, mjukt bröd . loka, kaffe.
hur skulle ni göra för att spara pengar?
vilka sorters sallader/grönsaker är enligt er mening mest kostnadseffektiva?
någon annan input/råd att ge?
vi har 5 veckors rullande lunchmeny och jag har blivit tillsagd att köra all mat genom MOR-onlinekalkylen, så jag vet vad jag har o göra i november månad iaf