Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

salladsbuffe

  • Kockmaster 25 oktober 2015

    Tjena forat!

    tänkte bolla lite ang salladsbuffé

    vi är ett konferenshotell på en mindre ort som serverar lunch till konferanser och dropgäster
    2 lunchrätter på buffe och en salladsbuffé med 7-9 sorters grönt och röror
    lunchen kostar 95 kr och då får man välja 2 rätters mat på buffe och sallader, dressing, mjukt bröd . loka, kaffe.

    hur skulle ni göra för att spara pengar?
    vilka sorters sallader/grönsaker är enligt er mening mest kostnadseffektiva?
    någon annan input/råd att ge?

    vi har 5 veckors rullande lunchmeny och jag har blivit tillsagd att köra all mat genom MOR-onlinekalkylen, så jag vet vad jag har o göra i november månad iaf

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.