När vi har Stinaskyckling hemma så brukar vi ha in den i ugnen, men sen när den har "gräddat" klart så silar vi skyn ner i en kastrull och sen tillsätter 2,5 dl cremé fraishe, sen låter det puttra i några minuter. Inga mer kryddor behövs, det blir super gott! (Y)
frucaos8 januari 2011
Ädelostsås är också mums till kyckling!
Trollmat8 januari 2011
Blanda Oatleys IMat med Mango chutney, låt koka en stund.
Oslagbar, dessutom mjölkfri!
Cilla71a14 januari 2011
Ooh, det finns många såser att ha till kyckling men en av mina favoriter är jordnötssås antingen egengjord eller köpt på thairestaurang, köper vi färdiggrillad kyckling så brukar jag ha dippsås till, tex. fresh island. Har vi helstekt kyckling så gör vi brunsås på skyn & reder den. Annars så funkar tzatsiki, curry, sötsur, bearnaisesås, grönpepparsås, café de paris, gräddsås, ädelost, ja, listan kan göras lång :D
Annelijo14 januari 2011
Grönpepparsås.du tar 1p matlagningsgrädde 1hönsbuljong grönpepparkornsmulade,redning och soja .Koka upp färdigt..Jättegod och passar till det mesta
cissihs14 januari 2011
Skrivet av lliilllina den 8 jan 2011
När vi har Stinaskyckling hemma så brukar vi ha in den i ugnen, men sen när den har "gräddat" klart så silar vi skyn ner i en kastrull och sen tillsätter 2,5 dl cremé fraishe, sen låter det puttra i några minuter. Inga mer kryddor behövs, det blir super gott! (Y)
Brukar jag också göra. Supergott - superenkelt! Tack Stina!
Amika14 januari 2011
Blanda en burk creme fraiche med en rejäl bit gorgonzola eller någon annan starkt smakande blå eller grön mögelost. Smält ihop dem under omrörning. Pressa i en vitlöksklyfta och smaka av med kinesisk soya.
Precis hur gott som helst! :)
Boboo23 januari 2011
Jag brukar göra balsamicosås, med vitlök och honung till grillade eller stekta kycklingfilèer. (Y)
Det tycker jag är tok gott och lätt, men den funkar kanske inte om man kokar kycklingen.
När vi har Stinaskyckling hemma så brukar vi ha in den i ugnen, men sen när den har "gräddat" klart så silar vi skyn ner i en kastrull och sen tillsätter 2,5 dl cremé fraishe, sen låter det puttra i några minuter. Inga mer kryddor behövs, det blir super gott! (Y)
Ädelostsås är också mums till kyckling!
Blanda Oatleys IMat med Mango chutney, låt koka en stund.
Oslagbar, dessutom mjölkfri!
Ooh, det finns många såser att ha till kyckling men en av mina favoriter är jordnötssås antingen egengjord eller köpt på thairestaurang, köper vi färdiggrillad kyckling så brukar jag ha dippsås till, tex. fresh island. Har vi helstekt kyckling så gör vi brunsås på skyn & reder den. Annars så funkar tzatsiki, curry, sötsur, bearnaisesås, grönpepparsås, café de paris, gräddsås, ädelost, ja, listan kan göras lång :D
Grönpepparsås.du tar 1p matlagningsgrädde 1hönsbuljong grönpepparkornsmulade,redning och soja .Koka upp färdigt..Jättegod och passar till det mesta
När vi har Stinaskyckling hemma så brukar vi ha in den i ugnen, men sen när den har "gräddat" klart så silar vi skyn ner i en kastrull och sen tillsätter 2,5 dl cremé fraishe, sen låter det puttra i några minuter. Inga mer kryddor behövs, det blir super gott! (Y)
Brukar jag också göra. Supergott - superenkelt! Tack Stina!
Blanda en burk creme fraiche med en rejäl bit gorgonzola eller någon annan starkt smakande blå eller grön mögelost. Smält ihop dem under omrörning. Pressa i en vitlöksklyfta och smaka av med kinesisk soya.
Precis hur gott som helst! :)
Jag brukar göra balsamicosås, med vitlök och honung till grillade eller stekta kycklingfilèer. (Y)
Det tycker jag är tok gott och lätt, men den funkar kanske inte om man kokar kycklingen.