Hej igen!Hur många av er brukar ringla över lite sirap på kålpuddingen och röra ner lite i rotmos?Det gör jag.Det lärde min gamla farmor mig och det blir så gott.
matvraket25 november 2007
jo, min mamma brukar ha sirap på kålpuddingen, men inte i rotmoset. blir det det godare?
Okänd25 november 2007
(Y)Jajamän.det blir mums med sirapsdutten.:D
Lena25 november 2007
Ja på kålpudding har jag på sirap...Men inte i rotmos (man kanske ska prova):)
e_p_a200025 november 2007
Är det kål med i maten så har jag ofta med sirap också
anluk25 november 2007
Bryner kålen till kålpuddingen med lite sirap, men till rotmos..........Nja det hoppar jag nog över..Min svåger har alltid sirap till risgrönsgröten men det låter jag bli det oxå.
Lilljeppe25 november 2007
Jag har sirap i när jag bryner kålen när jag gör kålpudding. Min morfar gör ett litet hål i potatismosbulle och häller sirap i hålet. Sen äter han det som dessert. Jag trodde det var typiskt skånskt att göra så. Har ätit det några gånger när jag var liten och bodde i skåne på sommrarna. Det är faktiskt gott:D
LillaJa26 november 2007
Jag använder sirap till bruna bönor också...blir mycke godare
matvraket26 november 2007
Skrivet av matvraket den 25 nov 2007
jo, min mamma brukar ha sirap på kålpuddingen, men inte i rotmoset. blir det det godare?
Jag äter inte kålpudding, vilket leder till att jag heller aldrig lagar det.
mammis26 november 2007
Hmm det låter väldigt intressant det där med
sirap på rotmoset, det ska ju helt klart
testas. Och sirap på kålpudding,
kåldolmar och brunkålen är ett måste:p
evaldo26 november 2007
Sirap i rotmos har jag aldrig hört, men lite sirap när man steker kålen till kålpuddingen för att få lite mer färg på kålen är vanligt.
Hej igen!Hur många av er brukar ringla över lite sirap på kålpuddingen och röra ner lite i rotmos?Det gör jag.Det lärde min gamla farmor mig och det blir så gott.
jo, min mamma brukar ha sirap på kålpuddingen, men inte i rotmoset. blir det det godare?
(Y)Jajamän.det blir mums med sirapsdutten.:D
Ja på kålpudding har jag på sirap...Men inte i rotmos (man kanske ska prova):)
Är det kål med i maten så har jag ofta med sirap också
Bryner kålen till kålpuddingen med lite sirap, men till rotmos..........Nja det hoppar jag nog över..Min svåger har alltid sirap till risgrönsgröten men det låter jag bli det oxå.
Jag har sirap i när jag bryner kålen när jag gör kålpudding. Min morfar gör ett litet hål i potatismosbulle och häller sirap i hålet. Sen äter han det som dessert. Jag trodde det var typiskt skånskt att göra så. Har ätit det några gånger när jag var liten och bodde i skåne på sommrarna. Det är faktiskt gott:D
Jag använder sirap till bruna bönor också...blir mycke godare
jo, min mamma brukar ha sirap på kålpuddingen, men inte i rotmoset. blir det det godare?
Jag äter inte kålpudding, vilket leder till att jag heller aldrig lagar det.
Hmm det låter väldigt intressant det där med
sirap på rotmoset, det ska ju helt klart
testas. Och sirap på kålpudding,
kåldolmar och brunkålen är ett måste:p
Sirap i rotmos har jag aldrig hört, men lite sirap när man steker kålen till kålpuddingen för att få lite mer färg på kålen är vanligt.