Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skapa recept

  • evaldo 16 januari 2008

    röd chilifrukt

  • Gunn57 16 januari 2008

    1Burk creme Fraiche

  • Gonta 16 januari 2008

    Strimla bacon och purjolök och bryn i en kastrull.
    Lägg i kycklingkött, grönmögelsost och creme fraiche. Låt koka upp.
    Hacka paprika och chili och lägg ner i såsen. Låt sjuda i ca 5 min.

    Koka upp bandspagettin.

    Lägg upp spagetti på fyra talrikar och häll över pastasås. Toppa med några blad färsk basilika

  • lennali 16 januari 2008

    Jag börjar med något nytt
    4 port.

    4 kycklingfiléer

  • Legoli 16 januari 2008

    ca 1 dl Soltorkade tomater

  • ikah 16 januari 2008

    1 rödlök

  • MammaModesty 16 januari 2008

    2dl vitt vin

  • amaria 16 januari 2008

    2 dl grädde

  • MammaModesty 16 januari 2008

    2 msk finhackad timjan

  • Challan 16 januari 2008

    Salt och Peppar

  • Gonta 16 januari 2008

    1 dl sylt lök

  • Okänd 16 januari 2008

    Skrivet av Lena den 16 jan 2008

    Det måste bara testas


    Va kul vi fick ihop ett recept,vem ska testa måtro?

  • Okänd 16 januari 2008

    Skrivet av Gonta den 16 jan 2008

    Strimla bacon och purjolök och bryn i en kastrull.
    Lägg i kycklingkött, grönmögelsost och creme fraiche. Låt koka upp.
    Hacka paprika och chili och lägg ner i såsen. Låt sjuda i ca 5 min.

    Koka upp bandspagettin.

    Jösses,jag hinner inte med i svängarna.Vilka duktiga kockar ni är.

    Lägg upp spagetti på fyra talrikar och häll över pastasås. Toppa med några blad färsk basilika

  • Amika 16 januari 2008

    6 skivade färska champinjoner

  • Gunn57 16 januari 2008

    8 ST VALNÖTTER

  • lennali 16 januari 2008

    Jag gör ett försök med kycklingfiléerna, rätten får namnet:
    KYCKLINGFILÉ MED SOLTORKADE TOMATER
    4 personer

    4 kycklingfiléer
    1 rödlök
    6 skivade färska champinjoner
    salt o peppar
    2 msk finhackad timjan
    1 dl syltlök
    2 dl vitt vin
    2 dl grädde
    8 valnötter

    Strimla kycklingfiléerna och hacka rödlöken fint, bryn kycklingen, tillsätt rödlöken och champinjonerna och låt den bryna med. Salta och peppra.
    Slå på vinet och låt det sakta små puttra ett tag, grov hacka syltlöken och tillsätt i grytan samt den finhackade timjan. Tillsätt grädden och låt det puttra ytterligare några minuter.
    Strö över de grovt hackade valnötterna vid servering.

    Vad tror ni om detta, är det någon som vågar pröva?

  • lennali 16 januari 2008

    :o Ops
    Haha jag glömde soltorkade tomaterna, strimla dom fint och snör i dom i grytan samtidigt som syltlöken

  • Okänd 16 januari 2008

    Skrivet av lennali den 16 jan 2008

    :o Ops
    Haha jag glömde soltorkade tomaterna, strimla dom fint och snör i dom i grytan samtidigt som syltlöken


    Frågar detsamma,vem vill prova?Gott verkar bägge recepten iallafall.

  • Gonta 17 januari 2008

    Börjar ett nytt!

    4 bitar laxfile

  • lennali 17 januari 2008

    salt och citronpeppar

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.