Undrar om det finns någon som känner igen denna maträtt och vet vart jag kan hitta receptet.
En vegetarisk gryta med vitkål och stora vita bönor. Dom två ingredienserna är jag helt säker på. Vet ni vilken det är!!?:D Skämt å sido, borde varit typ krossade tomater i också. Den var väldigt god. Ingen stark utstickande smak. Jag åt den med typ vitt lantbröd. Minns dock inte om det stod i receptet som tips att ha till grytan!
Någon som har en klocka som ringer!!?
Med vänliga hälsningar
Johanna
knacken9 juni 2009
Ett förslag
kan det möjligen vara Minestrone med vita bönor????
WallinAndreasson9 juni 2009
Hm, nja tror inte det. Minestrone är väl mer soppa och med pasta i eller har jag fel!? Inget av dom i denna mer gryta jag gjorde iaf.
farmoringer9 juni 2009
Jag vet inte heller vad du söker egentligen men hittade den här. Den är med kikärtor och vitkål..
INDISK SÖTSUR GRYTA (4 port.) TOP
250 g vitkål * 1 liten purjo * 1 röd paprika * 1 morot * 1 äpple * 1 banan * 1 msk olja * 2 dl buljong * 4 dl kokta kikärter * ½ tsk ingefära * ½ tsk koriander * 2 hackade vitlöksklyftor * 1 msk Tamari (eller Shoyu) * 1 msk äppelcidervinäger * 1 msk kokosflingor * ½ tsk Garam masala * 3 msk mandelörtsalt TOP
Strimla kål, purjo och paprika. Skiva moroten. Skär frukten i småbitar. Fräs kål och morot i oljan i 1 minut på svag värme. Tillsätt paprika och purjo, fräs 1 minut till. Koka upp buljongen och häll över fräset. Tillsätt äpple, banan, kikärter, ingefära, koriander och vitlök. Koka i 20 minuter. Tillsätt Tamari, vinäger, salt, hackad mandel, kokos och Garam masala. TOP
stepp5679 juni 2009
Skrivet av farmoringer den 9 jun 2009
Jag vet inte heller vad du söker egentligen men hittade den här. Den är med kikärtor och vitkål..
INDISK SÖTSUR GRYTA (4 port.) TOP
250 g vitkål * 1 liten purjo * 1 röd paprika * 1 morot * 1 äpple * 1 banan * 1 msk olja * 2 dl buljong * 4 dl kokta kikärter * ½ tsk ingefära * ½ tsk koriander * 2 hackade vitlöksklyftor * 1 msk Tamari (eller Shoyu) * 1 msk äppelcidervinäger * 1 msk kokosflingor * ½ tsk Garam masala * 3 msk mandelörtsalt TOP
Strimla kål, purjo och paprika. Skiva moroten. Skär frukten i småbitar. Fräs kål och morot i oljan i 1 minut på svag värme. Tillsätt paprika och purjo, fräs 1 minut till. Koka upp buljongen och häll över fräset. Tillsätt äpple, banan, kikärter, ingefära, koriander och vitlök. Koka i 20 minuter. Tillsätt Tamari, vinäger, salt, hackad mandel, kokos och Garam masala. TOP
Hej.
Undrar om det finns någon som känner igen denna maträtt och vet vart jag kan hitta receptet.
En vegetarisk gryta med vitkål och stora vita bönor. Dom två ingredienserna är jag helt säker på. Vet ni vilken det är!!?:D Skämt å sido, borde varit typ krossade tomater i också. Den var väldigt god. Ingen stark utstickande smak. Jag åt den med typ vitt lantbröd. Minns dock inte om det stod i receptet som tips att ha till grytan!
Någon som har en klocka som ringer!!?
Med vänliga hälsningar
Johanna
Ett förslag
kan det möjligen vara Minestrone med vita bönor????
Hm, nja tror inte det. Minestrone är väl mer soppa och med pasta i eller har jag fel!? Inget av dom i denna mer gryta jag gjorde iaf.
Jag vet inte heller vad du söker egentligen men hittade den här. Den är med kikärtor och vitkål..
INDISK SÖTSUR GRYTA (4 port.) TOP
250 g vitkål * 1 liten purjo * 1 röd paprika * 1 morot * 1 äpple * 1 banan * 1 msk olja * 2 dl buljong * 4 dl kokta kikärter * ½ tsk ingefära * ½ tsk koriander * 2 hackade vitlöksklyftor * 1 msk Tamari (eller Shoyu) * 1 msk äppelcidervinäger * 1 msk kokosflingor * ½ tsk Garam masala * 3 msk mandelörtsalt TOP
Strimla kål, purjo och paprika. Skiva moroten. Skär frukten i småbitar. Fräs kål och morot i oljan i 1 minut på svag värme. Tillsätt paprika och purjo, fräs 1 minut till. Koka upp buljongen och häll över fräset. Tillsätt äpple, banan, kikärter, ingefära, koriander och vitlök. Koka i 20 minuter. Tillsätt Tamari, vinäger, salt, hackad mandel, kokos och Garam masala. TOP
Jag vet inte heller vad du söker egentligen men hittade den här. Den är med kikärtor och vitkål..
INDISK SÖTSUR GRYTA (4 port.) TOP
250 g vitkål * 1 liten purjo * 1 röd paprika * 1 morot * 1 äpple * 1 banan * 1 msk olja * 2 dl buljong * 4 dl kokta kikärter * ½ tsk ingefära * ½ tsk koriander * 2 hackade vitlöksklyftor * 1 msk Tamari (eller Shoyu) * 1 msk äppelcidervinäger * 1 msk kokosflingor * ½ tsk Garam masala * 3 msk mandelörtsalt TOP
Strimla kål, purjo och paprika. Skiva moroten. Skär frukten i småbitar. Fräs kål och morot i oljan i 1 minut på svag värme. Tillsätt paprika och purjo, fräs 1 minut till. Koka upp buljongen och häll över fräset. Tillsätt äpple, banan, kikärter, ingefära, koriander och vitlök. Koka i 20 minuter. Tillsätt Tamari, vinäger, salt, hackad mandel, kokos och Garam masala. TOP
Låter Gott! Tror jag ska pröva det imorgon(Y)