Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Souvasstek (lättrökt ren)

  • Kratus 22 januari 2011

    Någon som har ett roligt recept på souvasstek där man inte gör "renskav" av köttbiten?
    Får gärna vara avancerat.
    Har svårt att hitta andra recept som man inte lika gärna kunnat använda "färdig" renskav för.

  • solvik207 22 januari 2011

    kolla

    Souvas

  • Hilmer54 23 januari 2011

    Gott är torkat rökt renkött.
    Har du möjlighet att torka ute så skär i bitar och häng i nät som skydd mot flugor.

  • ninnie67 23 januari 2011

    Har du prövat att göra souvaskebab? Ok du skaver ju även då biten.

  • miabok 23 januari 2011

    Var får man tag på souvas nere i södra Sverige? Någon som vet?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.