Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Någon som har ett roligt recept på souvasstek där man inte gör "renskav" av köttbiten? Får gärna vara avancerat. Har svårt att hitta andra recept som man inte lika gärna kunnat använda "färdig" renskav för.
kolla Souvas
Gott är torkat rökt renkött. Har du möjlighet att torka ute så skär i bitar och häng i nät som skydd mot flugor.
Har du prövat att göra souvaskebab? Ok du skaver ju även då biten.
Var får man tag på souvas nere i södra Sverige? Någon som vet?
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Någon som har ett roligt recept på souvasstek där man inte gör "renskav" av köttbiten?
Får gärna vara avancerat.
Har svårt att hitta andra recept som man inte lika gärna kunnat använda "färdig" renskav för.
kolla
Souvas
Gott är torkat rökt renkött.
Har du möjlighet att torka ute så skär i bitar och häng i nät som skydd mot flugor.
Har du prövat att göra souvaskebab? Ok du skaver ju även då biten.
Var får man tag på souvas nere i södra Sverige? Någon som vet?