Detta blev jag bjuden på av en väninna för några år sedan, tog det direkt som en favorit här.
Nej jag värmer inte den burksparrisen då.
MatAnders30 april 2011
Skrivet av fruhagelin den 30 apr 2011
Jag har två burkar vit sparris, i sån här konservburk... Lite tråkigt, men finns det någon förrätt man kan göra med dessa involverade?
....Och kanske en dum fråga, hur tillagar man dem? äts dem kalla, direkt ur burken eller skall man värma i vatten?
Gör en god kassler gratäng med sparris,grädde och ost som får stå och gotta till sig 20 min i ugnen. Jag har ett recept på det på min sida en enkel god rätt.
mariec30 april 2011
Vira in dem i bacon o gratinera dem. Gott tillbehör till festmiddagen.
Jag har två burkar vit sparris, i sån här konservburk... Lite tråkigt, men finns det någon förrätt man kan göra med dessa involverade?
....Och kanske en dum fråga, hur tillagar man dem? äts dem kalla, direkt ur burken eller skall man värma i vatten?
vitlöks-toppad sparris
Detta blev jag bjuden på av en väninna för några år sedan, tog det direkt som en favorit här.
Nej jag värmer inte den burksparrisen då.
Jag har två burkar vit sparris, i sån här konservburk... Lite tråkigt, men finns det någon förrätt man kan göra med dessa involverade?
....Och kanske en dum fråga, hur tillagar man dem? äts dem kalla, direkt ur burken eller skall man värma i vatten?
Gör en god kassler gratäng med sparris,grädde och ost som får stå och gotta till sig 20 min i ugnen. Jag har ett recept på det på min sida en enkel god rätt.
Vira in dem i bacon o gratinera dem. Gott tillbehör till festmiddagen.