Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

spenat?

  • 10 januari 2004

    Jag behöver ett tips på vad man kan göra med fryst spenat...

  • 12 januari 2004

    Paj såklart!Pajdeg: 2.5 dl vetemjöl 1/2 tsk salt 100 g smör 1 1/2 msk vatten Fyllning: 250 g frusen spenat 3 ägg 100 g riven parmesan 1 burk kesella 1 gul lök salt & peppar muskot riven ost skivade tomater basilika Kör alla ingredienser i en marberedare tills det är en fats degklump. Låt degen vila minst 1/2-timme i kylen. Hacka och stek löken i smör till den blir mjuk. Tillsätt spenaten och blanda sedan med uppvispat ägg, lök, kesella och riven parmesan. Smaka av med salt, peppar och riven muskot. Klä en pajform (ca. 20cm i diameter) med pajdegen. Häll fyllningen i formen och lägg skivade tomater ovanpå, krydda lätt med basilika och täck med ost. Grädda 25 minuter i 225 grader.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.