Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stor sats köttfärs blir många olika rätter..

  • morgana 21 oktober 2007

    Igår tillbringade jag kvällen med att laga olika rätter att frysa in till stressiga dagar.
    Två kilo nötfärs, tre glas rödvin och fyra timmar senare hade jag middagar färdiga till åtta dagar. Sedan är det bara att ta upp ur frysen, koka potatis, pasta eller ris till.
    Jag gjorde:
    Persilje och baconfyllda köttfärsbiffar
    Ajvarjärpar
    Svamp och purjofyllda köttbullar
    Vanlig hederlig köttfärsås

    Andra gånger har det blivit andra rätter som chili con carne, lasagne, köttfärslimpa, andra smaker i bullarna, järparna, biffarna. Det är bara fantasin och innehållet i din kyl om sätter gränser. Ett plus till sköna sparslantar också!

  • 21 oktober 2007

    Kan bara hålla med, i allt!
    Jag brukar också laga massor under helgen,
    så blir vardagarna mindre stressiga.

    Men igår frostade jag ur frysen. Tre glas vin och tre timmar senare :p hade jag fått en massa plats över! Så idag ska jag fylla upp tomrummen.

  • morgana 21 oktober 2007

    (Y) Nemorosa!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.