Köpte en liter tyska jordgubbar på Lidl för två veckor sedan och lade undan två "gubbar" i kylen för skojs skull för att se hur länge de höll. I skrivande stund är de precis lika "fräscha" som när jag köpte dem.
Man kan ju börja undra...
The_mama97mia16 juli 2010
Jag har haft svenska gubbar i kylen lika länge... :)
boz196516 juli 2010
Skrivet av mama97mia den 16 jul 2010
Jag har haft svenska gubbar i kylen lika länge... :)
Utan att de har blivit "grönhåriga"? {question}
boz196516 juli 2010
*puff*
jimboz16 juli 2010
Är inte Belgiska/Tyska gubbar mycket mindre och kompaktare än Svenska gubbar..För dom ser nästan lite plastiga ut och konserverade på något sätt...Jag köpte Svenska gubbar på torget hemma och det måste ha varit dom sämsta hittills om dom nu var Svenska och inte påhittade..För dom höll inte ens en timme i påsen, det var bara mos av skiten när jag kom hem..
boz196519 juli 2010
Kollade jordgubbarna idag, de är ju inne på tredje veckan nu och den ena är fortfarande "fräsch".
Den andra såg ut att behöva ett besök hos frisören. Den var lite grönhårig...
:DD Hockeyfrilla kanske? :DD
Näh - tror faktiskt att den åker i soporna nu. {sick}
*GONE*
boz196519 juli 2010
Skrivet av jimboz den 16 jul 2010
Är inte Belgiska/Tyska gubbar mycket mindre och kompaktare än Svenska gubbar...
De här gubbarna var stora, nästan som persikor, nåja lite överdrivet kanske, men stora var de - och goda. Men som sagt: Skulle det nu vara så att de är strålade (vilket jag verkligen inte hoppas att de är) eller behandlade på nåt annat sätt så kommer iaf inte JAG att köpa dem fler gånger om de så sänker priset till en krona kartongen.
Jordgubbar, som normalt blir övermogna på ett par-tre dagar men som håller två veckor eller mer i kylen eller skafferiet litar jag helt enkelt inte på.
jimboz19 juli 2010
Använd dom som flis på grillen :)
boz196519 juli 2010
Nej, de ligger i soporna nu för vidare transport till kraftvärmeverkets pannor där de kanske kan bidra till lite varmvatten eller elektricitet till stan.
Köpte en liter tyska jordgubbar på Lidl för två veckor sedan och lade undan två "gubbar" i kylen för skojs skull för att se hur länge de höll. I skrivande stund är de precis lika "fräscha" som när jag köpte dem.
Man kan ju börja undra...
Jag har haft svenska gubbar i kylen lika länge... :)
Jag har haft svenska gubbar i kylen lika länge... :)
Utan att de har blivit "grönhåriga"? {question}
*puff*
Är inte Belgiska/Tyska gubbar mycket mindre och kompaktare än Svenska gubbar..För dom ser nästan lite plastiga ut och konserverade på något sätt...Jag köpte Svenska gubbar på torget hemma och det måste ha varit dom sämsta hittills om dom nu var Svenska och inte påhittade..För dom höll inte ens en timme i påsen, det var bara mos av skiten när jag kom hem..
Kollade jordgubbarna idag, de är ju inne på tredje veckan nu och den ena är fortfarande "fräsch".
Den andra såg ut att behöva ett besök hos frisören. Den var lite grönhårig...
:DD Hockeyfrilla kanske? :DD
Näh - tror faktiskt att den åker i soporna nu. {sick}
*GONE*
Är inte Belgiska/Tyska gubbar mycket mindre och kompaktare än Svenska gubbar...
De här gubbarna var stora, nästan som persikor, nåja lite överdrivet kanske, men stora var de - och goda. Men som sagt: Skulle det nu vara så att de är strålade (vilket jag verkligen inte hoppas att de är) eller behandlade på nåt annat sätt så kommer iaf inte JAG att köpa dem fler gånger om de så sänker priset till en krona kartongen.
Jordgubbar, som normalt blir övermogna på ett par-tre dagar men som håller två veckor eller mer i kylen eller skafferiet litar jag helt enkelt inte på.
Använd dom som flis på grillen :)
Nej, de ligger i soporna nu för vidare transport till kraftvärmeverkets pannor där de kanske kan bidra till lite varmvatten eller elektricitet till stan.