Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Substitut för grönmögelost?

  • jzw0010 23 januari 2009

    Om man inte är förtjust i mögelostar, vad för sorts ost skulle man kunna byta ut det mot i en pastasås?

  • Annras 23 januari 2009

    Menar du grönmögelostar? I så fall kan du prova med att byta ut grönmögelosten till Cambozolaost. Det blir jättegott! (Y)

  • jzw0010 23 januari 2009

    Jag är lite tråkig vad gäller ostar i allmänhet, vill helst inte ha någon med för stark smak. Jag är bosatt i USA för tillfället men ska titta efter Cambozolaost i affären! Tack!

  • monac 23 januari 2009

    eller chevré om du gillar getost!:)

  • 23 januari 2009

     

  • Annras 24 januari 2009

    Har du verkligen läst frågan från izw0010, Ruda Slaska? Hon vill inte ha grönmögelostsmaken!

  • 24 januari 2009

     

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.