Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sukiyaki

  • knyppeltanten 31 december 2010

    De pratade om Sukiyaki på teven (inget recept) och nu har jag sökt på MK. Det verkar som om man "bara" steker grönsaker och kött och kryddar med sukiyakisås (Blue Dragon) och sen kan man doppa i ägg om man vill och serverar med ris.

    Stämmer det? Det lät så gott när de pratade om det så jag ville prova.

  • Marksten 31 december 2010

    Nej. Det är massa grejer det. Nöttkött m.m. Sök på nätet och det kommer upp en massa recept.

  • chrisq 31 december 2010

    (Y)du kan göra som du tänkt steka kött o woka en massa grönsaker o sen köra med den färdiga såsen på köttet sen ha ris till är en snabb o lätt variant som är jättegod

  • knyppeltanten 31 december 2010

    Tack, jag ska göra båda delarna, det lät gott att doppa köttet i ägg tycker jag.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.