Taco tubs och mjuka bröd (vill ha några av varje)
starkt kryddad köttfärs
riven ost
fetaost
hackade tomater/delade babyplommontomater
hackad gurka
sallad/färsk babyspenat
creme fraish
tacosås
ananas
guacamole (hmmm stava?)
fd sambon hade alltid paprika, rödlök, gul lök, champinjoner och majs i också
gunblo28 augusti 2009
Vad härligt med alla varianter. Vi är fyra famljer som brukar äta middag ihop och några gånger har vi haft knytis med taco, då får vi se varandras "egenheter". Kyckling och ris har vi infört på vårat taco-bord. Efter att ha läst detta ska jag definitivt pröva med brie-ost.
Känn inga hämningar.
LouiseLunden28 augusti 2009
det är riktigt gott att steka tränad bacon och ha i tacosen :)
mmarabou28 augusti 2009
Jag har nog de "vanliga" tillbehören till tacos...men för en tid sen blev jag bjuden på tacos hos en kompis och hon har alltid banan i...och efter det kan inte jag heller äta tacos utan banan, jättegott! :)
Schnitt30 augusti 2009
Vi har hemma börjat äta tacos med Go green´s salsa med kidneybönor, majs och tomat! Svingod!
Annars e frukta i en stark taco grymt!
Banan passar utmärkt, samt ananas och granatäpple!
Prova!
vanillalover29 januari 2013
Vi gör alltid en tacosås till som e väldigt god & lätt att göra;
creme fraische
vitlök
tacosås
VOILÀ!
Kollektivet29 januari 2013
Testade att ta tacos till en ny nivå här för ett tag sedan, och jag lovar er, det var fantastiskt! om du testar detta kommer du antagligen att undra varför du har ätit 'vanlig' tacos i så många år, MEN du blir inte besviken! Hittills har det blivit ett par olika typer, bl.a carnitas och pulled pork, och jag rekommenderar alla att någon gång ge den här typen av lyxtacos en chans {eat}. Det är inte alls svårt, bara att slänga allt i en gryta och lämna att puttra i ett par timmar, så får du din belöning sen, och det är absolut värt lite väntan ;)
Testade att ta tacos till en ny nivå här för ett tag sedan, och jag lovar er, det var fantastiskt! om du testar detta kommer du antagligen att undra varför du har ätit 'vanlig' tacos i så många år, MEN du blir inte besviken! Hittills har det blivit ett par olika typer, bl.a carnitas och pulled pork, och jag rekommenderar alla att någon gång ge den här typen av lyxtacos en chans {eat}. Det är inte alls svårt, bara att slänga allt i en gryta och lämna att puttra i ett par timmar, så får du din belöning sen, och det är absolut värt lite väntan ;)
Jag rekommenderar verkligen tacokryddad pulled pork (hemgjord tacokrydda så klart). Det går jättebra att göra i stekpåse i ugnen.
Kollektivet30 januari 2013
Skrivet av Scooby-Doo den 29 jan 2013
Skrivet av Kollektivet den 29 jan 2013
Testade att ta tacos till en ny nivå här för ett tag sedan, och jag lovar er, det var fantastiskt! om du testar detta kommer du antagligen att undra varför du har ätit 'vanlig' tacos i så många år, MEN du blir inte besviken! Hittills har det blivit ett par olika typer, bl.a carnitas och pulled pork, och jag rekommenderar alla att någon gång ge den här typen av lyxtacos en chans {eat}. Det är inte alls svårt, bara att slänga allt i en gryta och lämna att puttra i ett par timmar, så får du din belöning sen, och det är absolut värt lite väntan ;)
Jag rekommenderar verkligen tacokryddad pulled pork (hemgjord tacokrydda så klart). Det går jättebra att göra i stekpåse i ugnen.
Oj, pulled pork i stekpåse?? intressant :) är nästan lite inne på att investera i en slow cooker för att verkligen kunna ta ut svängarna med långkoket! någon som testat?
Linlock30 januari 2013
Inte speciellt innovativt men sonen och jag vill ha röda kidneybönor blandade i köttfärsen. Brukar ta lite det som finns hemma när vi ska äta tacos. Pizzasallad är gott istället för isbergsallad och gurka nu när det inte är säsong.
DoctorWho30 januari 2013
Gröna ärtor är gott i tacos tillsammans med de vanliga tillbehören och hemgjord vitlöksås och tzatziki.
DoctorWho30 januari 2013
Skrivet av Kollektivet den 30 jan 2013
Skrivet av Scooby-Doo den 29 jan 2013
Skrivet av Kollektivet den 29 jan 2013
Testade att ta tacos till en ny nivå här för ett tag sedan, och jag lovar er, det var fantastiskt! om du testar detta kommer du antagligen att undra varför du har ätit 'vanlig' tacos i så många år, MEN du blir inte besviken! Hittills har det blivit ett par olika typer, bl.a carnitas och pulled pork, och jag rekommenderar alla att någon gång ge den här typen av lyxtacos en chans {eat}. Det är inte alls svårt, bara att slänga allt i en gryta och lämna att puttra i ett par timmar, så får du din belöning sen, och det är absolut värt lite väntan ;)
Jag rekommenderar verkligen tacokryddad pulled pork (hemgjord tacokrydda så klart). Det går jättebra att göra i stekpåse i ugnen.
Oj, pulled pork i stekpåse?? intressant :) är nästan lite inne på att investera i en slow cooker för att verkligen kunna ta ut svängarna med långkoket! någon som testat?
När vi äter tacos så gör jag alltid couscous till. Blir lite mer mat eftersom jag inte äter hårda eller mjuka skal.
Tesslatess31 januari 2013
Det här tar priset! Vi hade släktingar från tjeckien på besök en sommar och de ville bjuda på middag en kväll. Tacos stod på menyn och mitt på bordet stod SURKÅL! Det var det dom åt hemma till sin tacos :-D Och det var faktiskt riktigt gott
Kollektivet3 februari 2013
Skrivet av Scooby-Doo den 30 jan 2013
Skrivet av Kollektivet den 30 jan 2013
Skrivet av Scooby-Doo den 29 jan 2013
Skrivet av Kollektivet den 29 jan 2013
Testade att ta tacos till en ny nivå här för ett tag sedan, och jag lovar er, det var fantastiskt! om du testar detta kommer du antagligen att undra varför du har ätit 'vanlig' tacos i så många år, MEN du blir inte besviken! Hittills har det blivit ett par olika typer, bl.a carnitas och pulled pork, och jag rekommenderar alla att någon gång ge den här typen av lyxtacos en chans {eat}. Det är inte alls svårt, bara att slänga allt i en gryta och lämna att puttra i ett par timmar, så får du din belöning sen, och det är absolut värt lite väntan ;)
Jag rekommenderar verkligen tacokryddad pulled pork (hemgjord tacokrydda så klart). Det går jättebra att göra i stekpåse i ugnen.
Oj, pulled pork i stekpåse?? intressant :) är nästan lite inne på att investera i en slow cooker för att verkligen kunna ta ut svängarna med långkoket! någon som testat?
Ser supergott ut, det ska jag absolut testa nästa gång! Om du gillar den typen av kött så är ett annat tips Carnitas; fläskkarré kokt i coca cola eller öl ;)
Åhh, tacos är en stoooor favorit!! Ska vi äta imorgon kväll!! Här äter vi "vanlig" tacos ( fast det säger väl nästan alla ) :
Köttfärs med krydda
Tortillas
Hårda små skal
Tacochips med ostsmak
Hackad tomat, gurka, gullök, ananas
Majs
Smulad fetaost
Svarta oliver
Egengjord guacamole
Coops texmex cheesedip
Tacosås medium
Gräddfil
Och gärna gräddfil med pressad vitlök också
MMMMM, jag längtar till imorgon {eat}
Brieost lät otroligt gott, ska jag prova nästa gång!!!
Jag tror inte jag har något konstigt i mina....
Taco tubs och mjuka bröd (vill ha några av varje)
starkt kryddad köttfärs
riven ost
fetaost
hackade tomater/delade babyplommontomater
hackad gurka
sallad/färsk babyspenat
creme fraish
tacosås
ananas
guacamole (hmmm stava?)
fd sambon hade alltid paprika, rödlök, gul lök, champinjoner och majs i också
Vad härligt med alla varianter. Vi är fyra famljer som brukar äta middag ihop och några gånger har vi haft knytis med taco, då får vi se varandras "egenheter". Kyckling och ris har vi infört på vårat taco-bord. Efter att ha läst detta ska jag definitivt pröva med brie-ost.
Känn inga hämningar.
det är riktigt gott att steka tränad bacon och ha i tacosen :)
Jag har nog de "vanliga" tillbehören till tacos...men för en tid sen blev jag bjuden på tacos hos en kompis och hon har alltid banan i...och efter det kan inte jag heller äta tacos utan banan, jättegott! :)
Vi har hemma börjat äta tacos med Go green´s salsa med kidneybönor, majs och tomat! Svingod!
Annars e frukta i en stark taco grymt!
Banan passar utmärkt, samt ananas och granatäpple!
Prova!
Vi gör alltid en tacosås till som e väldigt god & lätt att göra;
creme fraische
vitlök
tacosås
VOILÀ!
Testade att ta tacos till en ny nivå här för ett tag sedan, och jag lovar er, det var fantastiskt! om du testar detta kommer du antagligen att undra varför du har ätit 'vanlig' tacos i så många år, MEN du blir inte besviken! Hittills har det blivit ett par olika typer, bl.a carnitas och pulled pork, och jag rekommenderar alla att någon gång ge den här typen av lyxtacos en chans {eat}. Det är inte alls svårt, bara att slänga allt i en gryta och lämna att puttra i ett par timmar, så får du din belöning sen, och det är absolut värt lite väntan ;)
http://valrossenochmushjorten.blogspot.se/2012/11/tex-mex.html
Testade att ta tacos till en ny nivå här för ett tag sedan, och jag lovar er, det var fantastiskt! om du testar detta kommer du antagligen att undra varför du har ätit 'vanlig' tacos i så många år, MEN du blir inte besviken! Hittills har det blivit ett par olika typer, bl.a carnitas och pulled pork, och jag rekommenderar alla att någon gång ge den här typen av lyxtacos en chans {eat}. Det är inte alls svårt, bara att slänga allt i en gryta och lämna att puttra i ett par timmar, så får du din belöning sen, och det är absolut värt lite väntan ;)
http://valrossenochmushjorten.blogspot.se/2012/11/tex-mex.html
Jag rekommenderar verkligen tacokryddad pulled pork (hemgjord tacokrydda så klart). Det går jättebra att göra i stekpåse i ugnen.
Testade att ta tacos till en ny nivå här för ett tag sedan, och jag lovar er, det var fantastiskt! om du testar detta kommer du antagligen att undra varför du har ätit 'vanlig' tacos i så många år, MEN du blir inte besviken! Hittills har det blivit ett par olika typer, bl.a carnitas och pulled pork, och jag rekommenderar alla att någon gång ge den här typen av lyxtacos en chans {eat}. Det är inte alls svårt, bara att slänga allt i en gryta och lämna att puttra i ett par timmar, så får du din belöning sen, och det är absolut värt lite väntan ;)
http://valrossenochmushjorten.blogspot.se/2012/11/tex-mex.html
Jag rekommenderar verkligen tacokryddad pulled pork (hemgjord tacokrydda så klart). Det går jättebra att göra i stekpåse i ugnen.
Oj, pulled pork i stekpåse?? intressant :) är nästan lite inne på att investera i en slow cooker för att verkligen kunna ta ut svängarna med långkoket! någon som testat?
Inte speciellt innovativt men sonen och jag vill ha röda kidneybönor blandade i köttfärsen. Brukar ta lite det som finns hemma när vi ska äta tacos. Pizzasallad är gott istället för isbergsallad och gurka nu när det inte är säsong.
Gröna ärtor är gott i tacos tillsammans med de vanliga tillbehören och hemgjord vitlöksås och tzatziki.
Testade att ta tacos till en ny nivå här för ett tag sedan, och jag lovar er, det var fantastiskt! om du testar detta kommer du antagligen att undra varför du har ätit 'vanlig' tacos i så många år, MEN du blir inte besviken! Hittills har det blivit ett par olika typer, bl.a carnitas och pulled pork, och jag rekommenderar alla att någon gång ge den här typen av lyxtacos en chans {eat}. Det är inte alls svårt, bara att slänga allt i en gryta och lämna att puttra i ett par timmar, så får du din belöning sen, och det är absolut värt lite väntan ;)
http://valrossenochmushjorten.blogspot.se/2012/11/tex-mex.html
Jag rekommenderar verkligen tacokryddad pulled pork (hemgjord tacokrydda så klart). Det går jättebra att göra i stekpåse i ugnen.
Oj, pulled pork i stekpåse?? intressant :) är nästan lite inne på att investera i en slow cooker för att verkligen kunna ta ut svängarna med långkoket! någon som testat?
Tillagningen i receptet nedan följde jag men varierade kryddningen.Pulled pork-sandwich med chipotle
Vi gör ofta tacowraps enl nedan. Lika goda kalla, inte kylskåpskalla men rumstempererade, som varma. Perfekta med på bilresan eller utflykten.
Tacowraps
När vi äter tacos så gör jag alltid couscous till. Blir lite mer mat eftersom jag inte äter hårda eller mjuka skal.
Det här tar priset! Vi hade släktingar från tjeckien på besök en sommar och de ville bjuda på middag en kväll. Tacos stod på menyn och mitt på bordet stod SURKÅL! Det var det dom åt hemma till sin tacos :-D Och det var faktiskt riktigt gott
Testade att ta tacos till en ny nivå här för ett tag sedan, och jag lovar er, det var fantastiskt! om du testar detta kommer du antagligen att undra varför du har ätit 'vanlig' tacos i så många år, MEN du blir inte besviken! Hittills har det blivit ett par olika typer, bl.a carnitas och pulled pork, och jag rekommenderar alla att någon gång ge den här typen av lyxtacos en chans {eat}. Det är inte alls svårt, bara att slänga allt i en gryta och lämna att puttra i ett par timmar, så får du din belöning sen, och det är absolut värt lite väntan ;)
http://valrossenochmushjorten.blogspot.se/2012/11/tex-mex.html
Jag rekommenderar verkligen tacokryddad pulled pork (hemgjord tacokrydda så klart). Det går jättebra att göra i stekpåse i ugnen.
Oj, pulled pork i stekpåse?? intressant :) är nästan lite inne på att investera i en slow cooker för att verkligen kunna ta ut svängarna med långkoket! någon som testat?
Tillagningen i receptet nedan följde jag men varierade kryddningen.Pulled pork-sandwich med chipotle
Ser supergott ut, det ska jag absolut testa nästa gång! Om du gillar den typen av kött så är ett annat tips Carnitas; fläskkarré kokt i coca cola eller öl ;)
http://valrossenochmushjorten.blogspot.se/2012/11/tex-mex.html
Varför inte med räkor
Tacos med het räkfyllning
Åhh, tacos är en stoooor favorit!! Ska vi äta imorgon kväll!! Här äter vi "vanlig" tacos ( fast det säger väl nästan alla ) :
Köttfärs med krydda
Tortillas
Hårda små skal
Tacochips med ostsmak
Hackad tomat, gurka, gullök, ananas
Majs
Smulad fetaost
Svarta oliver
Egengjord guacamole
Coops texmex cheesedip
Tacosås medium
Gräddfil
Och gärna gräddfil med pressad vitlök också
MMMMM, jag längtar till imorgon {eat}
Brieost lät otroligt gott, ska jag prova nästa gång!!!
Kycklinggratäng med tacosmak och cashewnötter LCHF
Detta varierar vi vårt tacos ätande med ibland. Jättegott!