Jag skall ha ett ljusparty, men har helt tomt på idèer om vad jag skall bjuda på, det är en fredagskväll så något festligt har jag tänkt mig, är det någon som har något bra recept på något, tänkte ha lite varm glögg och pepparkakor, men sedan då?
AnneNi30 november 2009
Ska det vara fika eller mer matigt?
Grönmögelost är gott till pepparkakor.
Ska fundera o se om jag kommer på något mer...
ylwa30 november 2009
Jag har tänkt mig något lätt matigt. Något man kan sitta och små äta,
lukta på olika ljusdofter och mysa.
(L)
Tack alla för recepten,
nu har jag lite godsaker att välja på. (Y)
Kram Ylva.
Lenkan1 december 2009
Tunnbröd som man brer mjukost på och strör över tärnad kassler eller skinka, rullar ihop och ställer in i frysen en timme är kanon. Sen skär man i snittstorlek och lägger på tallrik.
Går ju att fylla med räkröra, pepparrotscreme och rostbiffsstrimlor eller vad man vill ha helt enkelt.
ylwa1 december 2009
:D
Tack för tipset "Lenkan" (Y)
Det låter enkelt, gott och snabbt.
Jag skall ha ett ljusparty, men har helt tomt på idèer om vad jag skall bjuda på, det är en fredagskväll så något festligt har jag tänkt mig, är det någon som har något bra recept på något, tänkte ha lite varm glögg och pepparkakor, men sedan då?
Ska det vara fika eller mer matigt?
Grönmögelost är gott till pepparkakor.
Ska fundera o se om jag kommer på något mer...
Jag har tänkt mig något lätt matigt. Något man kan sitta och små äta,
lukta på olika ljusdofter och mysa.
:)Hej!
Här är några förslag
Ädelosttoppad pepparkaka med fikon
Exotisk planka med marinerad kassler
Farmors festrulle
Det går att varier efter tycke och smak
Ostbricka med olika kex
Bakad potatis med olika röror
Lycka till!
Detta kanske :)
Chili Cheese Balls
Chilibites
[Croquetas de pollo (Mexikanska kycklingkroketter)
Kan något av detta passa kanske
Brietårta med gorgonzola och konjak
Brie/camembert i marinad
Fyllda korvstrutar
Knapriga olivbollar
(L)
Tack alla för recepten,
nu har jag lite godsaker att välja på. (Y)
Kram Ylva.
Tunnbröd som man brer mjukost på och strör över tärnad kassler eller skinka, rullar ihop och ställer in i frysen en timme är kanon. Sen skär man i snittstorlek och lägger på tallrik.
Går ju att fylla med räkröra, pepparrotscreme och rostbiffsstrimlor eller vad man vill ha helt enkelt.
:D
Tack för tipset "Lenkan" (Y)
Det låter enkelt, gott och snabbt.