Jag tänkte köra på pangasiusfilé till middag i morgon och fick för mig att det fanns två stycken i frysen hemma. När jag skulle ta ut dem för upptining såg jag att jag inte alls hade några.
Jag ska istället köpa i morgon men har då inte lika lång tid att tina upp dem på så jag tänkte kolla hur man kan tina upp dessa filéer på snabbast och smidigast sätt. Går det att få dem tinade på en timme?
Tack på förhand för svar!
jimboz18 maj 2010
Det smidigaste sättet är i kallt vatten men det är väl bara att lägga på fönsterbrädan nu när det är sommarvärme. Har du en mikro så finns det oftast ett upptining läge men var försiktig så du inte värmer upp den.
Alexlyndra18 maj 2010
Tack för hjälpen! Jag funderade på det med att lägga dem i kallt vatten för jag göra så med laxfiléern men oerfaren som jag är ville jag inte riskera något. Tack än en gång!
Jag tänkte köra på pangasiusfilé till middag i morgon och fick för mig att det fanns två stycken i frysen hemma. När jag skulle ta ut dem för upptining såg jag att jag inte alls hade några.
Jag ska istället köpa i morgon men har då inte lika lång tid att tina upp dem på så jag tänkte kolla hur man kan tina upp dessa filéer på snabbast och smidigast sätt. Går det att få dem tinade på en timme?
Tack på förhand för svar!
Det smidigaste sättet är i kallt vatten men det är väl bara att lägga på fönsterbrädan nu när det är sommarvärme. Har du en mikro så finns det oftast ett upptining läge men var försiktig så du inte värmer upp den.
Tack för hjälpen! Jag funderade på det med att lägga dem i kallt vatten för jag göra så med laxfiléern men oerfaren som jag är ville jag inte riskera något. Tack än en gång!