Ja som rubriken lyder, vad brukar ni fylla kött med.
Allt annat men inte ädelost...:p
The_mama97mia26 oktober 2008
Kör en cordon bleu - en skiva skinka, en skiva ost, gärna emmentaler....
Annars är kryddgrönt gott att ha mellan...
babbs26 oktober 2008
finhackad lök som fräses lite, mosa i ett par ansjovisfiléer krydda med peppar och rör ner riven ost, bind ihop med en äggula. Lägg på ena halvan av schnitseln, vik den andra över, panera oh stek,
lena_6126 oktober 2008
Plommonspäckad skinkstek,torkade och kärnfria. :p
Eller skinkrullader med plommon och äpple. (Y)
Lövbiff med en klick av din favoritost,jag tog pepparost det blev (Y)
Om du inte vill fylla tex en skinkstek,eller en kotlettrad men vill få god smak på köttet
så bryn det ,skölj ur stekpannan häll skyn över köttet och sen en hel påse plommon,koka i ca:1,5 tim.
Du får en underbar såsgrund,det ska vara riktig grädde, sen är det bara att reda. (L)
Lycka till..:D
LaJefa26 oktober 2008
Fräs skinka, champinjoner och purjolök. Lägg fräset på schnitzlarna tillsammans med en-två skivor vanlig ost typ gouda. Vik ihop och dubbelpanera dem. Stek på svag värme.
MatAnders26 oktober 2008
Jag skulle bara doppa dom i ägg och fransk senap och i ströbröd med ost och rökt skinka emellan och steka.
Tingeling1326 oktober 2008
Stek finhackad lök, vitlök och champinjoner blanda sedan med cantadou osten 4 sortes peppar. Mmmmmm riktig gott om man gillar kryddad mat :p . Annars kan man ju alltid byta osten till den man gillar bäst (Y) .
Ja som rubriken lyder, vad brukar ni fylla kött med.
Allt annat men inte ädelost...:p
Kör en cordon bleu - en skiva skinka, en skiva ost, gärna emmentaler....
Annars är kryddgrönt gott att ha mellan...
finhackad lök som fräses lite, mosa i ett par ansjovisfiléer krydda med peppar och rör ner riven ost, bind ihop med en äggula. Lägg på ena halvan av schnitseln, vik den andra över, panera oh stek,
Plommonspäckad skinkstek,torkade och kärnfria. :p
Eller skinkrullader med plommon och äpple. (Y)
Lövbiff med en klick av din favoritost,jag tog pepparost det blev (Y)
Om du inte vill fylla tex en skinkstek,eller en kotlettrad men vill få god smak på köttet
så bryn det ,skölj ur stekpannan häll skyn över köttet och sen en hel påse plommon,koka i ca:1,5 tim.
Du får en underbar såsgrund,det ska vara riktig grädde, sen är det bara att reda. (L)
Lycka till..:D
Fräs skinka, champinjoner och purjolök. Lägg fräset på schnitzlarna tillsammans med en-två skivor vanlig ost typ gouda. Vik ihop och dubbelpanera dem. Stek på svag värme.
Jag skulle bara doppa dom i ägg och fransk senap och i ströbröd med ost och rökt skinka emellan och steka.
Stek finhackad lök, vitlök och champinjoner blanda sedan med cantadou osten 4 sortes peppar. Mmmmmm riktig gott om man gillar kryddad mat :p . Annars kan man ju alltid byta osten till den man gillar bäst (Y) .