Tips på någon mat som går att förbereda idag som ska ätas i morgon när vi varit på utställning???
majamia2 februari 2013
Kanske gryta, lax, soppa eller gratäng. Allergi mot nötter vetemjöl och mjölk finns lactosfri funkar inte heller.
Tack på förhand! Vi är 8 pers :)
mormormarianne22 mars 2013
Nå, nu är eran utställning redan anno dazumal, men jag tänkte att du kanske behöver ett bra recept för senare tillfälle.
Här behövs inga mjölkprodukter och pannbiffar kan du göra som du brukar utan de ämnen som ger allergi. Mitt recept finns bland de recept som jag har skrivit och heter "Sjömansbiff på köttfärs". Leta fram den.
Jag gjorde den bland annat efter ett bröllop där en del folk skulle komma tillbaka från väldigt norra Sverige hit hem igen, jag gjorde rätten dagen innan, två grytor, och folk åt av den under hela dagen, man bara plockar från grytan och värmer när man råkar bli hungrig!
Dessutom är den mycket god, med en spad som är bara kanon!
boz196522 mars 2013
En god gryta är aldrig fel. En gryta är alltid bättre dan efter, när den har fått "dra till sig".
Theaisaksson26 april 2013
En matpaj går alltid hem. Pajen kan man göra dagen innan och bara värma i ugnen dagen efter. Gör en broccolipaj och en sallad, det är alltid gott! {laugh}
Kanske gryta, lax, soppa eller gratäng. Allergi mot nötter vetemjöl och mjölk finns lactosfri funkar inte heller.
Tack på förhand! Vi är 8 pers :)
Nå, nu är eran utställning redan anno dazumal, men jag tänkte att du kanske behöver ett bra recept för senare tillfälle.
Här behövs inga mjölkprodukter och pannbiffar kan du göra som du brukar utan de ämnen som ger allergi. Mitt recept finns bland de recept som jag har skrivit och heter "Sjömansbiff på köttfärs". Leta fram den.
Jag gjorde den bland annat efter ett bröllop där en del folk skulle komma tillbaka från väldigt norra Sverige hit hem igen, jag gjorde rätten dagen innan, två grytor, och folk åt av den under hela dagen, man bara plockar från grytan och värmer när man råkar bli hungrig!
Dessutom är den mycket god, med en spad som är bara kanon!
En god gryta är aldrig fel. En gryta är alltid bättre dan efter, när den har fått "dra till sig".
En matpaj går alltid hem. Pajen kan man göra dagen innan och bara värma i ugnen dagen efter. Gör en broccolipaj och en sallad, det är alltid gott! {laugh}