Så var då frosten ett faktum och det är dags att skörda landet med purjolök.
Tyvärr är det lite begränsat med frysutrymme så undrar nu om purjölk förlorar i smak om man torkar den, eller är det som med svamp och chili att smaken koncentreras vid torkning?
Beckis831 oktober 2009
men den kan lu lagras rätt skapligt i jordkällare och liknande. Ihop med morötter å annat. Tror den blir ganska besk vid torkning.
asasto1 oktober 2009
Annars kan ju faktisk purjon stå kvar ganska länge man kan ju ofta tom gå ut i snön och skörda purjo, optimal lagringstemp är runt en halv till en minusgrad ifall den ska lagras länge, en jordkällare kan bli lite för varm.
Så var då frosten ett faktum och det är dags att skörda landet med purjolök.
Tyvärr är det lite begränsat med frysutrymme så undrar nu om purjölk förlorar i smak om man torkar den, eller är det som med svamp och chili att smaken koncentreras vid torkning?
men den kan lu lagras rätt skapligt i jordkällare och liknande. Ihop med morötter å annat. Tror den blir ganska besk vid torkning.
Annars kan ju faktisk purjon stå kvar ganska länge man kan ju ofta tom gå ut i snön och skörda purjo, optimal lagringstemp är runt en halv till en minusgrad ifall den ska lagras länge, en jordkällare kan bli lite för varm.