Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk m Kryddigsås

  • 15 februari 2001

    Snabbt och GottUgnsbakad torskfilé med kryddig tomatsås4 personerSåsen 1 hackad gul lök 2 pressade vitlöksklyftor 1 urkärnad och tärnad röd paprika 1 tsk Kockens Koriander Malen 1/2 tsk Garam Masala 2 krm Kockens Spiskummin Malen 1 krm Kockens Vitpeppar Malen 2 msk matolja 1/2 tsk salt 1 burk krossade tomater 1 msk Slotts Tomatpuré 1 dl kokosmjölk ris 1. Sätt på ugnen på 200. VIk ihop fiskfiléerna och lägg dem på en oljad plåt. Krydda med salt och grovmalen svartpeppar. Baka dem i ugnen ca 15 minuter. 2. Fräs lök, vitlök, paprika och kryddor i oljan i ca 1 minut utan att det tar färg. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré och kokosmjölk. Låt det hela koka ihop sakta under 5-6 minuter. Smaka av med salt. 3. Servera fisken med såsen och nykokt ris. Klipp lite gräslök över.Receptetkommer från Kockens

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.