Snabbt och GottUgnsbakad torskfilé med kryddig tomatsås4 personerSåsen 1 hackad gul lök 2 pressade vitlöksklyftor 1 urkärnad och tärnad röd paprika 1 tsk Kockens Koriander Malen 1/2 tsk Garam Masala 2 krm Kockens Spiskummin Malen 1 krm Kockens Vitpeppar Malen 2 msk matolja 1/2 tsk salt 1 burk krossade tomater 1 msk Slotts Tomatpuré 1 dl kokosmjölk ris 1. Sätt på ugnen på 200. VIk ihop fiskfiléerna och lägg dem på en oljad plåt. Krydda med salt och grovmalen svartpeppar. Baka dem i ugnen ca 15 minuter. 2. Fräs lök, vitlök, paprika och kryddor i oljan i ca 1 minut utan att det tar färg. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré och kokosmjölk. Låt det hela koka ihop sakta under 5-6 minuter. Smaka av med salt. 3. Servera fisken med såsen och nykokt ris. Klipp lite gräslök över.Receptetkommer från Kockens
Snabbt och GottUgnsbakad torskfilé med kryddig tomatsås4 personerSåsen 1 hackad gul lök 2 pressade vitlöksklyftor 1 urkärnad och tärnad röd paprika 1 tsk Kockens Koriander Malen 1/2 tsk Garam Masala 2 krm Kockens Spiskummin Malen 1 krm Kockens Vitpeppar Malen 2 msk matolja 1/2 tsk salt 1 burk krossade tomater 1 msk Slotts Tomatpuré 1 dl kokosmjölk ris 1. Sätt på ugnen på 200. VIk ihop fiskfiléerna och lägg dem på en oljad plåt. Krydda med salt och grovmalen svartpeppar. Baka dem i ugnen ca 15 minuter. 2. Fräs lök, vitlök, paprika och kryddor i oljan i ca 1 minut utan att det tar färg. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré och kokosmjölk. Låt det hela koka ihop sakta under 5-6 minuter. Smaka av med salt. 3. Servera fisken med såsen och nykokt ris. Klipp lite gräslök över.Receptetkommer från Kockens