hej
äre någon här som provat göra skinksås av turkisk yoghurt eller milda mat ? , vilket av dom funkar bäst isf ?
jas6528 juni 2011
Gör en bechamell baserad på mjölk och grädde. Yoghurt eller cremefraice måste vara kokbara annars så blir de gryniga.
callemero28 juni 2011
Ska du göra skinksås, så är Milda mat det bästa.
idea_30 juni 2011
Jag brukar göra pastasås, med ost och skinksmak, genom att strimmla eller tärna skinka och steka, på med mildamat, en stor sked med mjukost greve eller stark hushåll (senast den nya storsjö något eller dylikt) och salt/vitpeppar. Röra om tills mjukosten smällt ut i "grädden".
bigganv30 juni 2011
Jag använder turkisk yoghurt till det mesta nu för tiden.....
Går alldeles utmärkt att göra skinksås på den, bara man inte tar lättvarianten.
Jag brukar ta lök, paprika, ev svamp och skinka, fräsa det i stekpanna. På med yoghurt och lite riven ost eller mjukost. Krydda (gärna med lite färska örter). Klart!!! Gott är det också!
hej
äre någon här som provat göra skinksås av turkisk yoghurt eller milda mat ? , vilket av dom funkar bäst isf ?
Gör en bechamell baserad på mjölk och grädde. Yoghurt eller cremefraice måste vara kokbara annars så blir de gryniga.
Ska du göra skinksås, så är Milda mat det bästa.
Jag brukar göra pastasås, med ost och skinksmak, genom att strimmla eller tärna skinka och steka, på med mildamat, en stor sked med mjukost greve eller stark hushåll (senast den nya storsjö något eller dylikt) och salt/vitpeppar. Röra om tills mjukosten smällt ut i "grädden".
Jag använder turkisk yoghurt till det mesta nu för tiden.....
Går alldeles utmärkt att göra skinksås på den, bara man inte tar lättvarianten.
Jag brukar ta lök, paprika, ev svamp och skinka, fräsa det i stekpanna. På med yoghurt och lite riven ost eller mjukost. Krydda (gärna med lite färska örter). Klart!!! Gott är det också!