Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

vad för slags 3-rätters skulle DU vilja bli bjuden på?

  • LinneaThornberg 15 juni 2011

    Puff puff! :)

  • safir74 15 juni 2011

    Oj, svårt det där.

    Förrätt : Toast Skagen

    Huvudrätt: Helgrillad spädgris, potatisgratäng och rödvinsås

    Efterätt: Tiramisú, favoritefterrätten


    Har testat att göra Tiramisú själv en gång och misslyckades totalt. Men det har att göra med det receptet jag använde. Och tyvärr så var det ett recept härifrån. Skall dock ge mig på att prova igen.

  • Rumpjullan 16 juni 2011

    Det här såg så kul ut så måste svara x)

    Förätt: friterade tummbröd med skagendip och löjrom ( åt detta i fjällen och älskade det!)

    Huvudrätt: riktigt röd, nästan blodig, oxfilé med kokta rotfrukter och grönsaker och bea-sås (skulle dö för lite rött kött just nu! Min mamma hatar det, så blir bara på resturang)

    Efterätt: Pannacotta med rabarberkräm <3!

  • Gul13 16 juni 2011

    Förrätt: Något med skaldjur eller hummer

    Värmrätt: Fisk tillagad av ett proffs!

    Efterrätt: Gino kanske. Eller frusen hallonmousse. Eller Jordgubbssoppa kanske.

  • dannalena 16 juni 2011

    Gratinerad toast med chevrè och ruccola, vatten melon, parmaskinnka en skvätt balsamico creme

    långkok på skivad högrev i rödvin ( ugn 6 tim, 125 grader)
    smör med rostad vitlök soltorkade tomater och ungsrostade färskpotatis, sallad

    fruktsallad på säsongens frukter och riven mörk choklad av något slag

  • LinneaThornberg 16 juni 2011

    allt låter supersmarrigt! {kissed}

  • lamekal 16 juni 2011

    En god västkustsallad till förrätt
    Helstekt fläskfile med klyftpotatis, chaminjoner och en hemmagjord bearnaisesås som huvudrätt och en tiramisu till dessert. Givetvis med en passande dryck till varje rätt.

  • LinneaThornberg 17 juni 2011

    fyllda champinjonhattar med persilja,stjälken av champinjonerna, vitlök smör m.m
    svärdfisk med grönsakspytt
    kolatårta gjord på kondenserad mjölk!

    {party}

  • LinneaThornberg 26 juni 2011

    puffar upp tråden :)

  • Solitarie 26 juni 2011

    Förätt: Chirashi

    Huvudrätt: Lättgrillad, blodig oxfilé med rostade grönsaker och rödvinssås.

    Efterrätt: Frusen cheesecake med varma, rårörda blåbär till.

    :)

  • LinneaThornberg 27 juni 2011

    Skrivet av Solitarie den 26 jun 2011

    Förätt: Chirashi

    Huvudrätt: Lättgrillad, blodig oxfilé med rostade grönsaker och rödvinssås.

    Efterrätt: Frusen cheesecake med varma, rårörda blåbär till.

    :)


    låter smarrigt, men vad är förrätten förnågot? {snicker}

  • Chillit 28 juni 2011

    jadu har inte ätit detta sen studentbalen -10 men vad jag skulle vilja äta är nog:

    Förrätt: räkcocktail

    Varmrätt: lammgryta eller ugnsgrillad kyckling

    Efterätt: gammeldags vaniljglass med varm hallonsylt

  • Solitarie 28 juni 2011

    Skrivet av LinneaThornberg den 27 jun 2011

    Skrivet av Solitarie den 26 jun 2011

    Förätt: Chirashi

    Huvudrätt: Lättgrillad, blodig oxfilé med rostade grönsaker och rödvinssås.

    Efterrätt: Frusen cheesecake med varma, rårörda blåbär till.

    :)


    låter smarrigt, men vad är förrätten förnågot? {snicker}



    Förklaras bäst med "liten skål med ris toppat med råa fiskfiléer" (lite sushi över det) :)

  • slatten32 28 juni 2011

    Sommar;
    Avokado och skaldjur
    Fiskgratäng
    Glass och bär

    Vinter;
    Vitlöksgratinerad hummer/havskräftor
    Entrécote med potatisgratäng och kantarellsås
    Pannacotta

  • jennycl 28 juni 2011

    I helgen skall vi ha 80 års fest (jag fyller 20, min bror och hans sambo har fyllt 30 under våren)
    har ca 90 gäster och vi ska bjuda på;

    Räkcocktail
    grillad gris, potatisgratäng/potatissallad m. färskt bröd
    Pannacotta m bärsås

    sen har mamma insisterat på att vi skall ha tårta, men det hör inte hit.
    Allt gjort från scratch såklart!

    Något jag gillar är annars skaldjur. det kan vara i en soppa eller till pastan, men det är tråkigt att
    bjuda på om man inte kan göra det bra vill säga!

  • LinneaThornberg 28 juni 2011

    Skrivet av jennycl den 28 jun 2011

    I helgen skall vi ha 80 års fest (jag fyller 20, min bror och hans sambo har fyllt 30 under våren)
    har ca 90 gäster och vi ska bjuda på;

    Räkcocktail
    grillad gris, potatisgratäng/potatissallad m. färskt bröd
    Pannacotta m bärsås

    sen har mamma insisterat på att vi skall ha tårta, men det hör inte hit.
    Allt gjort från scratch såklart!

    Något jag gillar är annars skaldjur. det kan vara i en soppa eller till pastan, men det är tråkigt att
    bjuda på om man inte kan göra det bra vill säga!


    oj va häftigt att göra mat till så många personer! :) hoppas att ni får de jätteroligt! :D

  • LinneaThornberg 28 juni 2011

    Skrivet av Solitarie den 28 jun 2011

    Skrivet av LinneaThornberg den 27 jun 2011

    Skrivet av Solitarie den 26 jun 2011

    Förätt: Chirashi

    Huvudrätt: Lättgrillad, blodig oxfilé med rostade grönsaker och rödvinssås.

    Efterrätt: Frusen cheesecake med varma, rårörda blåbär till.

    :)


    låter smarrigt, men vad är förrätten förnågot? {snicker}



    Förklaras bäst med "liten skål med ris toppat med råa fiskfiléer" (lite sushi över det) :)


    okeeeej :) tack!

  • Guslin02 23 juli 2011

    Fois Gras till förrätt
    En nykokt ljummen hummer i all enkelhet, kanske med nån trevlig liten sås
    Färska jordgubbar eller en liten pannacotta till efterrätt

  • 123Linnea 23 juli 2011

    Toast Skagen - för det var så länge sedan

    Något helgrillat kött. Proffsigare gjort än mitt eget...
    Någon form av potatis till det. Kanske egenhändigt friterade pommes frites. Det äter jag aldrig annars.
    Fräsch sallad med mycket frukt i.

    Pannacotta av något slag.

    Sen vill jag ha kaffe och liten mintkaka. Fast då är vi på fjärde "rätten".

  • MosterNettan 23 juli 2011

    Min käre son gifte sig i hemlighet igår, tog med sin kära hustru och åkte på två veckors smekmånad till Side. När dom kommer hem ska barnen och jag överraska med en 3-rätters bröllopsmiddag.
    Så här tror jag det blir:

    Förrätt

    eller


    Varmrätt


    Istället för bröllopstårta

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.