Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

vad gör jag med kasslern till kvällsmaten?

  • majamia 12 oktober 2009

    ....ska äta potatisgratäng till men vill inte bara ha kall eller värmd kassler till, Hur skulle du serverat din kassler till en potatisgratäng, gärna lite kryddigt.
    Tack :D

  • maria_wijk 12 oktober 2009

    Skiva tunt, krydda med svartpeppar, lägg i ungsform, toppa med tomat och ovanpå det ost och lite timjan. In i ugn tills osten fått färg.

  • Lena 12 oktober 2009

    Eller varför inte strimla den och varva i gratängen kanon gott..

  • farmoringer 12 oktober 2009

    Jag håller med Lena. Strimla och lägg direkt i gratängen...(Y)

  • The_mama97mia 12 oktober 2009

    http://www.matklubben.se/matklubben/mama97mia/kokbok/?id=742416&recipeid=16171

    det här är gott även om det också är lite gratängstuk.

  • LEDIVO 12 oktober 2009

    Här ett recept med gratäng och kasslern i en form
    Potatisgratäng med kassler, morötter och lök

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.