....ska äta potatisgratäng till men vill inte bara ha kall eller värmd kassler till, Hur skulle du serverat din kassler till en potatisgratäng, gärna lite kryddigt.
Tack :D
maria_wijk12 oktober 2009
Skiva tunt, krydda med svartpeppar, lägg i ungsform, toppa med tomat och ovanpå det ost och lite timjan. In i ugn tills osten fått färg.
Lena12 oktober 2009
Eller varför inte strimla den och varva i gratängen kanon gott..
farmoringer12 oktober 2009
Jag håller med Lena. Strimla och lägg direkt i gratängen...(Y)
....ska äta potatisgratäng till men vill inte bara ha kall eller värmd kassler till, Hur skulle du serverat din kassler till en potatisgratäng, gärna lite kryddigt.
Tack :D
Skiva tunt, krydda med svartpeppar, lägg i ungsform, toppa med tomat och ovanpå det ost och lite timjan. In i ugn tills osten fått färg.
Eller varför inte strimla den och varva i gratängen kanon gott..
Jag håller med Lena. Strimla och lägg direkt i gratängen...(Y)
http://www.matklubben.se/matklubben/mama97mia/kokbok/?id=742416&recipeid=16171
det här är gott även om det också är lite gratängstuk.
Här ett recept med gratäng och kasslern i en form
Potatisgratäng med kassler, morötter och lök