Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

vad gör man med påsklammet?

  • Tesslatess 22 april 2014

    Vi gjorde förmycket lamm i påsk, och har säkert en halv lammstek kvar, tillagad, fylld med typ hackade aprikoser och lite annat.
    Funderar på att göra en sås med bla rödvin och grädde som skivor av steken får puttra i.

    Har någon något annat förslag?
    Receptet ska helst inte innehålla chili.

  • annapatrik 23 april 2014

    Jag tror det skulle bli gott att göra en variant av sjömansbiff, alltså skär steken i tunna skivor, varva med skivad potatis i gryta och gärna smör som fått smörstekas mjuk före.
    Buljong och kanske lite grädde och låt puttra tills potatisen är klar.

  • Veranne 24 april 2014

    Kanske med en god svampsås eller -stuvning?

  • svengelsk 25 april 2014

    Lägg skivor på ugnsfast fat, strö över finhackad lök och smulad grönmögelost. Gratinera i tio minuter.

  • Erajscha 3 maj 2014

    Shepards pie!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.