Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

vad innehåller maten

  • grethel1209 25 januari 2014

    Jag undrar vad olika tillsatser i charkuterier är. T ex protein av nöt i skivad rostbiff (garant på villys) köttbiprodukter i många varor osv. Vilken funktion fyller dom? Är det inte tillräckligt med protein i rostbiff Ellen är det ett sätt att dryga ut den dyra råvaran så att den kan säljas till ett konkurrerandepris? Samma med leverpastej som borde ha hög proteinhalt pga levern. Någon som vet?

  • husmusen88 27 januari 2014

    Bästa är ju att fråga tillverkaren! Som här tex, kika i kommentarsfältet så får du svar på protein av nöt-frågan.
    http://www.tyckomgarant.se/Produkter/Kott--Chark/Chark/Kottbullar/

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.