Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Hej alla :) I höstas fick vi en halv styckad gris. Det som finns kvar i frysen är (förutom lite sidfläsk) bogblad i skivor. Jag skulle behöva lite tips på vad man kan göra med dem? Tack på förhand! (L)
Hej Jag skulle göra köttgryta eller skavgryta. Gör på samma sätt som till korvstroganoff, blir jättegott. Lena
Tack för hjälpen Lena! :) Hade inte tänkt på att man kan göra en gryta av det. Hittade ett recept som jag tänkte testa:
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Hej alla :)
I höstas fick vi en halv styckad gris. Det som finns kvar i frysen är (förutom lite sidfläsk) bogblad i skivor.
Jag skulle behöva lite tips på vad man kan göra med dem?
Tack på förhand! (L)
Hej
Jag skulle göra köttgryta eller skavgryta.
Gör på samma sätt som till korvstroganoff, blir jättegott.
Lena
Tack för hjälpen Lena! :)
Hade inte tänkt på att man kan göra en gryta av det. Hittade ett recept som jag tänkte testa:
Tack för hjälpen Lena! :)
Hade inte tänkt på att man kan göra en gryta av det. Hittade ett recept som jag tänkte testa:
Aj då, blev fel där! Hoppas det funkar nu:
Gryta med fläskkött, champinjoner och paprika