Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Sist jag lagade vegetariskt, så gjorde jag rotfruktsbiffar.
I morse var det jordgubbsomelett, sedan var det fruktsallad med keso och kesella till lunch, och tomatsallad med ost till middag. En vegetarisk dag :)
Jag lagade tofubiffar med tomatsås på färska tomater
Spenat och kikärtssoppa med lök och torkade lime =) Jättegott!!
jag gjorde en rotsaksgratäng som blev supergod.
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Sist jag lagade vegetariskt, så gjorde jag rotfruktsbiffar.
Sist jag lagade vegetariskt, så gjorde jag rotfruktsbiffar.
I morse var det jordgubbsomelett, sedan var det fruktsallad med keso och kesella till lunch, och tomatsallad med ost till middag. En vegetarisk dag :)
Jag lagade tofubiffar med tomatsås på färska tomater
Spenat och kikärtssoppa med lök och torkade lime =) Jättegott!!
jag gjorde en rotsaksgratäng som blev supergod.