Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vad vill du inte vara utan på Påskbordet?

  • siggemums 19 mars 2010

    Sill, kokt potatis, min goda omelett med räkstuvning och ägghalvor.En ljus och vacker vårdukning med vårblommor.

  • redd 19 mars 2010

    Det är nog bara ägghalvorna som är helt oumbärliga.

  • boz1965 19 mars 2010

    Jag kan vara utan det mesta, men sillen och äggen är ett måste.

  • Lilleby 20 mars 2010

    lax lax och åter lax(Y)

  • NeroAnima 20 mars 2010

    Samma som på julbordet; långkålen.

  • sikaal 20 mars 2010

    Lutfisk på långfredagen och sill hela påsk!

  • lena4 20 mars 2010

    Ägg och sill går inte att vara utan.............

  • Bumbis 20 mars 2010

    Jag vill gärna ha laxtårta, sådan med kavring i botten. Och målade ägg.

  • Virre85 20 mars 2010

    Ägghalvor och köttbullar

  • mooseella 20 mars 2010

    Hemgjorda räkröran, hemgjorda gravlaxen med tillbehör + SOS

  • kekke46 24 mars 2010

    Fyllda ägghalvor & sill

  • Wiola 24 mars 2010

    jansson , ägg , sill och räkomelett (Y)

  • mulle640 24 mars 2010

    Lite ägghalvor med nåt gott på och lax, kallrökt och gravad. Det är gott8-|

  • Lenkan 24 mars 2010

    Ingen annan verkar tycka det, men för mig är påskskinkan ett måste. Två gånger om året får jag njuta en riktigt god senapsgriljerad skinka, jul och påsk.

  • The_mama97mia 24 mars 2010

    Skrivet av lennali den 20 mar 2008

    Janssons Frestelse och ägghalvor


    håller med, vi är inte så traditionella med påskmat annars, men jansson o ägg. Klart man vill ha.

    Annars vill ju grilla.... :)

  • farmoringer 24 mars 2010

    Jag har ingen speciell mattradion för påsk. Kanske jag brukar tillaga lamm nån av dagarna. Men annars inget speciellt alls..

  • jimboz 24 mars 2010

    Solklart fall...Min morsa brukar göra ägghalvor med skagen och löjrom på.Sedan har vi sillen och nubben på delad andraplats...

  • Okänd 24 mars 2010

    på frukostbordet: målade och marmorerade ägg
    på middagsbordet: ägghalvor
    Meen fy vad svårt att bara välja två :P

  • chrisq 24 mars 2010

    :DD lamm helt klart

  • Gnurf 25 mars 2010

    Min egen gravade Larre och Sillen. Precis som till Jul och Midsommar.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.