Sill, kokt potatis, min goda omelett med räkstuvning och ägghalvor.En ljus och vacker vårdukning med vårblommor.
redd19 mars 2010
Det är nog bara ägghalvorna som är helt oumbärliga.
boz196519 mars 2010
Jag kan vara utan det mesta, men sillen och äggen är ett måste.
Lilleby20 mars 2010
lax lax och åter lax(Y)
NeroAnima20 mars 2010
Samma som på julbordet; långkålen.
sikaal20 mars 2010
Lutfisk på långfredagen och sill hela påsk!
lena420 mars 2010
Ägg och sill går inte att vara utan.............
Bumbis20 mars 2010
Jag vill gärna ha laxtårta, sådan med kavring i botten. Och målade ägg.
Virre8520 mars 2010
Ägghalvor och köttbullar
mooseella20 mars 2010
Hemgjorda räkröran, hemgjorda gravlaxen med tillbehör + SOS
kekke4624 mars 2010
Fyllda ägghalvor & sill
Wiola24 mars 2010
jansson , ägg , sill och räkomelett (Y)
mulle64024 mars 2010
Lite ägghalvor med nåt gott på och lax, kallrökt och gravad. Det är gott8-|
Lenkan24 mars 2010
Ingen annan verkar tycka det, men för mig är påskskinkan ett måste. Två gånger om året får jag njuta en riktigt god senapsgriljerad skinka, jul och påsk.
The_mama97mia24 mars 2010
Skrivet av lennali den 20 mar 2008
Janssons Frestelse och ägghalvor
håller med, vi är inte så traditionella med påskmat annars, men jansson o ägg. Klart man vill ha.
Annars vill ju grilla.... :)
farmoringer24 mars 2010
Jag har ingen speciell mattradion för påsk. Kanske jag brukar tillaga lamm nån av dagarna. Men annars inget speciellt alls..
jimboz24 mars 2010
Solklart fall...Min morsa brukar göra ägghalvor med skagen och löjrom på.Sedan har vi sillen och nubben på delad andraplats...
Okänd24 mars 2010
på frukostbordet: målade och marmorerade ägg
på middagsbordet: ägghalvor
Meen fy vad svårt att bara välja två :P
chrisq24 mars 2010
:DD lamm helt klart
Gnurf25 mars 2010
Min egen gravade Larre och Sillen. Precis som till Jul och Midsommar.
Sill, kokt potatis, min goda omelett med räkstuvning och ägghalvor.En ljus och vacker vårdukning med vårblommor.
Det är nog bara ägghalvorna som är helt oumbärliga.
Jag kan vara utan det mesta, men sillen och äggen är ett måste.
lax lax och åter lax(Y)
Samma som på julbordet; långkålen.
Lutfisk på långfredagen och sill hela påsk!
Ägg och sill går inte att vara utan.............
Jag vill gärna ha laxtårta, sådan med kavring i botten. Och målade ägg.
Ägghalvor och köttbullar
Hemgjorda räkröran, hemgjorda gravlaxen med tillbehör + SOS
Fyllda ägghalvor & sill
jansson , ägg , sill och räkomelett (Y)
Lite ägghalvor med nåt gott på och lax, kallrökt och gravad. Det är gott8-|
Ingen annan verkar tycka det, men för mig är påskskinkan ett måste. Två gånger om året får jag njuta en riktigt god senapsgriljerad skinka, jul och påsk.
Janssons Frestelse och ägghalvor
håller med, vi är inte så traditionella med påskmat annars, men jansson o ägg. Klart man vill ha.
Annars vill ju grilla.... :)
Jag har ingen speciell mattradion för påsk. Kanske jag brukar tillaga lamm nån av dagarna. Men annars inget speciellt alls..
Solklart fall...Min morsa brukar göra ägghalvor med skagen och löjrom på.Sedan har vi sillen och nubben på delad andraplats...
på frukostbordet: målade och marmorerade ägg
på middagsbordet: ägghalvor
Meen fy vad svårt att bara välja två :P
:DD lamm helt klart
Min egen gravade Larre och Sillen. Precis som till Jul och Midsommar.