Hej!
Tänkte göra Kesoplättar någon dag, men jag har en fråga.
Kan man värma dessa i micro typ dagen efter, eller ska man äta dem direkt?
:)
jollo107 maj 2012
Bäst är nog att äta direkt eller så spisar man dem kalla, att värma är nog inte speciellt gott. Servera med skina och ost för LCHF eller varför inte grädde och LITE bär också LCHF
twilightsun7 maj 2012
Skrivet av jollo10 den 7 maj 2012
Bäst är nog att äta direkt eller så spisar man dem kalla, att värma är nog inte speciellt gott. Servera med skina och ost för LCHF eller varför inte grädde och LITE bär också LCHF
Nej jag kände mig tveksam till att värma dem.. Men om det är gott utan att värma så är ju det bra! Kött äter jag inte men annars lät det gott. Tack!
boz19657 maj 2012
Plättar i allmänhet kan bli hårda i kanterna och sega i övrigt om man värmer dem i mikron. Ett tips: Värm upp ugnen till 125 grader, packa in plättarna i alufolie och värm dem 5-10 minuter i ugnen så att de värms långsamt. Det funkar för det mesta, dvs om inte plättarna är torra och tråkiga redan innan. Men annars är det rätt gott med kalla plättar också. :)
Bumbis7 maj 2012
Jag skulle bara steka det jag tror att jag äter och sedan spara smeten för att steka nya inom några dagar.
Cassiopeya7 maj 2012
Jag vet folk som skär pannkakor/plättar i mindre bitar och steker upp igen, kanske värt att testa? Blir väl lite som en pannkakaspytt ;)
Kalla pannkakor brukar ju också vara poppis hos pannkakeälskarna :D
Hej!
Tänkte göra Kesoplättar någon dag, men jag har en fråga.
Kan man värma dessa i micro typ dagen efter, eller ska man äta dem direkt?
:)
Bäst är nog att äta direkt eller så spisar man dem kalla, att värma är nog inte speciellt gott. Servera med skina och ost för LCHF eller varför inte grädde och LITE bär också LCHF
Bäst är nog att äta direkt eller så spisar man dem kalla, att värma är nog inte speciellt gott. Servera med skina och ost för LCHF eller varför inte grädde och LITE bär också LCHF
Nej jag kände mig tveksam till att värma dem.. Men om det är gott utan att värma så är ju det bra! Kött äter jag inte men annars lät det gott. Tack!
Plättar i allmänhet kan bli hårda i kanterna och sega i övrigt om man värmer dem i mikron. Ett tips: Värm upp ugnen till 125 grader, packa in plättarna i alufolie och värm dem 5-10 minuter i ugnen så att de värms långsamt. Det funkar för det mesta, dvs om inte plättarna är torra och tråkiga redan innan. Men annars är det rätt gott med kalla plättar också. :)
Jag skulle bara steka det jag tror att jag äter och sedan spara smeten för att steka nya inom några dagar.
Jag vet folk som skär pannkakor/plättar i mindre bitar och steker upp igen, kanske värt att testa? Blir väl lite som en pannkakaspytt ;)
Kalla pannkakor brukar ju också vara poppis hos pannkakeälskarna :D