Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Värma kesoplättar?

  • twilightsun 7 maj 2012

    Hej!
    Tänkte göra Kesoplättar någon dag, men jag har en fråga.
    Kan man värma dessa i micro typ dagen efter, eller ska man äta dem direkt?
    :)

  • jollo10 7 maj 2012

    Bäst är nog att äta direkt eller så spisar man dem kalla, att värma är nog inte speciellt gott. Servera med skina och ost för LCHF eller varför inte grädde och LITE bär också LCHF

  • twilightsun 7 maj 2012

    Skrivet av jollo10 den 7 maj 2012

    Bäst är nog att äta direkt eller så spisar man dem kalla, att värma är nog inte speciellt gott. Servera med skina och ost för LCHF eller varför inte grädde och LITE bär också LCHF


    Nej jag kände mig tveksam till att värma dem.. Men om det är gott utan att värma så är ju det bra! Kött äter jag inte men annars lät det gott. Tack!

  • boz1965 7 maj 2012

    Plättar i allmänhet kan bli hårda i kanterna och sega i övrigt om man värmer dem i mikron. Ett tips: Värm upp ugnen till 125 grader, packa in plättarna i alufolie och värm dem 5-10 minuter i ugnen så att de värms långsamt. Det funkar för det mesta, dvs om inte plättarna är torra och tråkiga redan innan. Men annars är det rätt gott med kalla plättar också. :)

  • Bumbis 7 maj 2012

    Jag skulle bara steka det jag tror att jag äter och sedan spara smeten för att steka nya inom några dagar.

  • Cassiopeya 7 maj 2012

    Jag vet folk som skär pannkakor/plättar i mindre bitar och steker upp igen, kanske värt att testa? Blir väl lite som en pannkakaspytt ;)
    Kalla pannkakor brukar ju också vara poppis hos pannkakeälskarna :D

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.