Hej alla goa matklubbare {beauty}
Kommer att få lite vildsvins kött.... och jag är totalt novis vad man ska göra med det...
Har ni några bra tips, recept på vad man kan göra...
Och vad man ska tänka på?
Tack på förhand (L)
I den här tråden finns några tips, och det har varit uppe i andra trådar med, sök i matprat på vildsvin.
Jag själv har fått vildsvin några ggr och grillat kotletter, jättegott, jag gillar att förstärka viltsmaken också.
Vetebullen24 juli 2011
Hej Kajsa!
Min sambo är vildsvinsjägare så vi tillreder mycket vildsvin i alla former.
Du kan tillaga köttet precis som vanligt nötkött med kryddor som du tycker om.
Köttet smakar inte som vanligt griskött utan det är som nötkött.
Ett underbart gott kött tycker vi och våra vänner.
Steker du köttet i ugnen med termometer så stoppa stekningen vid 67 grader.
Kolla gärna på min sida för några recept. Lycka till.(Y)(Y)
Hej alla goa matklubbare {beauty}
Kommer att få lite vildsvins kött.... och jag är totalt novis vad man ska göra med det...
Har ni några bra tips, recept på vad man kan göra...
Och vad man ska tänka på?
Tack på förhand (L)
http://www.matklubben.se/matprat/oenskelaadan_41/grillat_vildsvin_7669.html
I den här tråden finns några tips, och det har varit uppe i andra trådar med, sök i matprat på vildsvin.
Jag själv har fått vildsvin några ggr och grillat kotletter, jättegott, jag gillar att förstärka viltsmaken också.
Hej Kajsa!
Min sambo är vildsvinsjägare så vi tillreder mycket vildsvin i alla former.
Du kan tillaga köttet precis som vanligt nötkött med kryddor som du tycker om.
Köttet smakar inte som vanligt griskött utan det är som nötkött.
Ett underbart gott kött tycker vi och våra vänner.
Steker du köttet i ugnen med termometer så stoppa stekningen vid 67 grader.
Kolla gärna på min sida för några recept. Lycka till.(Y)(Y)
Här kommer ett par tips från mig: