Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vildsvin

  • kajsa36 24 juli 2011

    Hej alla goa matklubbare {beauty}
    Kommer att få lite vildsvins kött.... och jag är totalt novis vad man ska göra med det...
    Har ni några bra tips, recept på vad man kan göra...
    Och vad man ska tänka på?
    Tack på förhand (L)

  • The_mama97mia 24 juli 2011

    http://www.matklubben.se/matprat/oenskelaadan_41/grillat_vildsvin_7669.html

    I den här tråden finns några tips, och det har varit uppe i andra trådar med, sök i matprat på vildsvin.

    Jag själv har fått vildsvin några ggr och grillat kotletter, jättegott, jag gillar att förstärka viltsmaken också.

  • Vetebullen 24 juli 2011

    Hej Kajsa!
    Min sambo är vildsvinsjägare så vi tillreder mycket vildsvin i alla former.
    Du kan tillaga köttet precis som vanligt nötkött med kryddor som du tycker om.
    Köttet smakar inte som vanligt griskött utan det är som nötkött.
    Ett underbart gott kött tycker vi och våra vänner.
    Steker du köttet i ugnen med termometer så stoppa stekningen vid 67 grader.
    Kolla gärna på min sida för några recept. Lycka till.(Y)(Y)

  • anluk 24 juli 2011

    Här kommer ett par tips från mig:



Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.