Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vilket vin

  • celice 3 mars 2008

    (H) Jag är så dålig på vinsorter, skulle så gärna ha hjälp med något gott rött vin som jag skall ha till kött. Har tänkt mig något för 60-80 kr.
    Finns det någon som kan hjälpa mig.(Y)

  • bernit 3 mars 2008

    Svårt säga utan att veta vad för kött och tillbehör du talar om, om du är osäker så välj ett medelfylligt vin.
    Jag skulle föreslå Beaujolais Royal som ett generellt rött gott vin - men smaken är ju väldigt lik baken !!!

    /BÅ :)

  • The_mama97mia 3 mars 2008

    jag är usel på vinsorter - röda! Men Tasteline.com brukar ha en del bra vintips.
    Dessutom är det bra att fråga på Systemet!
    :)

  • Kicki8 3 mars 2008

    Mitt favoritvin är Señorio de los Llanos Gran reserva nr22679 69:-
    Enl bolagets sida passar det till fläsk- lamm- och nötkött.
    Jag tycker att det blir fantastisk smak om man tar en skiva västerbottensost och lite vin till(L)(L)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.