Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bengtssons Frestelse någon??

  • Jisushika 16 december 2010

    Har någon här provat gjort Bengtssons frestelse? Hittade ett recept i en Amelia-tidning.
    Man gjorde som en "Jansson" bara att man bytte ut anjovis mot böckling.

    Jag ska prova de till jul har jag tänkt. Får se hur de blir och smakar. :)

  • entunnarotmos 17 december 2010

    Jag har provat och det är jättegott!! Fast här kallar vi det Svenssons frestelse... {question}

  • gulletuss 17 december 2010

    Jag brukar ta skinka i stället för de som inte gillar anjovis.Kan verkligen garantera den blir god...

  • bullmamma82 17 december 2010

    vad är det?=????

  • Cassiopeya 17 december 2010

    Skrivet av gulletuss den 17 dec 2010

    Jag brukar ta skinka i stället för de som inte gillar anjovis.Kan verkligen garantera den blir god...


    Gör du precis som en Jansson fast med skinka? Vad använder du för skinka?

  • Jisushika 23 december 2010

    Nu har jag gjort en Bengtssons frestelse. Gick kanon och vart kanongott. (Y)
    Får se vad resten av familjen tycker i morgon, jag låter er veta senare. :)

  • gulletuss 2 juni 2011

    {eat}

  • The_mama97mia 3 juni 2011

    Det låter gott med böckling i frestelsen, men påminner det inte väldigt mkt om laxpudding då? Hur serverar man det?

  • jas65 4 juni 2011

    Är inte böckling rökt sill?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.