Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Griljerad skinka utan ägg?

  • Nilof 24 november 2008

    Jag undrar vad man kan använda i stället för ägg, om man vill ha den vanliga grilljeringen med senap och ströbröd. Är det någon som har något tipps?

  • babbs 24 november 2008

    Bred senap över skinkan och strö över brödsmulorna och griljera som vanligt, du får passa ugnen så att det inte bränns bara. Jag använder aldrig ägg till griljeringen. Sätt i lite hela kryddnejlikor här och var innan du sätter in skinkan i ugnen, det ger både doft och smak.

  • irko 24 november 2008

    Du kan prova med att blanda lite honung och lite senap, stryk det över skinkan och strö över ströbröd. Griljera!

  • Nilof 24 november 2008

    Tack för tippsen. Ska prova det.

  • elpatron 24 november 2008

    Stryknin är inte bra iaf, honung är bättre (Y)

  • verre_onka 25 december 2009

    tack för era tips. ska prova detta för vår son är ägg allergisk. :D:D

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.