Jag undrar vad man kan använda i stället för ägg, om man vill ha den vanliga grilljeringen med senap och ströbröd. Är det någon som har något tipps?
babbs24 november 2008
Bred senap över skinkan och strö över brödsmulorna och griljera som vanligt, du får passa ugnen så att det inte bränns bara. Jag använder aldrig ägg till griljeringen. Sätt i lite hela kryddnejlikor här och var innan du sätter in skinkan i ugnen, det ger både doft och smak.
irko24 november 2008
Du kan prova med att blanda lite honung och lite senap, stryk det över skinkan och strö över ströbröd. Griljera!
Nilof24 november 2008
Tack för tippsen. Ska prova det.
elpatron24 november 2008
Stryknin är inte bra iaf, honung är bättre (Y)
verre_onka25 december 2009
tack för era tips. ska prova detta för vår son är ägg allergisk. :D:D
Jag undrar vad man kan använda i stället för ägg, om man vill ha den vanliga grilljeringen med senap och ströbröd. Är det någon som har något tipps?
Bred senap över skinkan och strö över brödsmulorna och griljera som vanligt, du får passa ugnen så att det inte bränns bara. Jag använder aldrig ägg till griljeringen. Sätt i lite hela kryddnejlikor här och var innan du sätter in skinkan i ugnen, det ger både doft och smak.
Du kan prova med att blanda lite honung och lite senap, stryk det över skinkan och strö över ströbröd. Griljera!
Tack för tippsen. Ska prova det.
Stryknin är inte bra iaf, honung är bättre (Y)
tack för era tips. ska prova detta för vår son är ägg allergisk. :D:D