Ett gammalt recept som jag själv använt i nästan 40 år.1 äggula, 0,5 msk socker, 1 msk senap rörs samman och penslas på skinkan. Strö därefter på ett par msk skorpmjöl.
15 december 2000
Så här gör du en lite sötare!1 ägg2 msk senap1 msk honung3 msk ströbröd3 msk sesamfrönSätt ugnen på 200 grader. Dra svålen av skinka. Lägg skinkan i långpanna. Vispa ägget med senap och honung. Bred blandningen över skinkan och strö över sesamfrön och ströbröd. Sätt in skinkan i ugnen och griljera i 15 min. Extra frasig bli den om du penslar lite skinkspad över paneringen.
Bra recept på griljering?
Ett gammalt recept som jag själv använt i nästan 40 år.1 äggula, 0,5 msk socker, 1 msk senap rörs samman och penslas på skinkan. Strö därefter på ett par msk skorpmjöl.
Så här gör du en lite sötare!1 ägg2 msk senap1 msk honung3 msk ströbröd3 msk sesamfrönSätt ugnen på 200 grader. Dra svålen av skinka. Lägg skinkan i långpanna. Vispa ägget med senap och honung. Bred blandningen över skinkan och strö över sesamfrön och ströbröd. Sätt in skinkan i ugnen och griljera i 15 min. Extra frasig bli den om du penslar lite skinkspad över paneringen.