Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Griljering

  • 5 december 2000

    Bra recept på griljering?

  • 13 december 2000

    Ett gammalt recept som jag själv använt i nästan 40 år.1 äggula, 0,5 msk socker, 1 msk senap rörs samman och penslas på skinkan. Strö därefter på ett par msk skorpmjöl.

  • 15 december 2000

    Så här gör du en lite sötare!1 ägg2 msk senap1 msk honung3 msk ströbröd3 msk sesamfrönSätt ugnen på 200 grader. Dra svålen av skinka. Lägg skinkan i långpanna. Vispa ägget med senap och honung. Bred blandningen över skinkan och strö över sesamfrön och ströbröd. Sätt in skinkan i ugnen och griljera i 15 min. Extra frasig bli den om du penslar lite skinkspad över paneringen.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.