Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hållbarhetstid för egen inlagd sill...

  • MaNi 19 december 2007

    Hej,
    Jag har hittat många fina recept på inlagd sill här på Matklubben. Men en fråga som jag har är, hur lång hållbahetstid som de har. Någon som vet?
    Mvh, Mariella

  • evaldo 19 december 2007

    Är det en klar sillinläggning som gjorts industriellt håller sig sillen i flera månader om den förvaras i kylskåp och om lagen täcker sillen.
    Heminlagd sill eller inlagd av fiskhandlaren håller cirka 12 dagar.
    Sillinläggningar med krämig sås saknar syra och håller cirka 1–2 veckor i kylskåp.
    Ansjovis däremot håller sig endast 2–3 dagar.

  • anluk 19 december 2007

    Har också hittat recept och ikväll blir det till att lägga in ett par av dem!(H)

  • MaNi 19 december 2007

    Tack Evaldo.
    Då vet jag...

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.