Jag tänkte att vi kanske kunde ge varandra lite tips angående matlagning och servering nu inför julen.
boz196515 december 2013
För att få griljeringen att fästa bättre på skinkan och inte trilla av när man skivar den så kan man gnida in skinkan med potatismjöl eller Maizena innan man smetar på griljeringen. Stärkelsen fungerar som ett klister.
rosatalo15 december 2013
Skrivet av boz1965 den 15 dec 2013
För att få griljeringen att fästa bättre på skinkan och inte trilla av när man skivar den så kan man gnida in skinkan med potatismjöl eller Maizena innan man smetar på griljeringen. Stärkelsen fungerar som ett klister.
Före senapen?
boz196515 december 2013
Ja, det ska ligga som ett klister mellan griljeringen och skinkan.
DoctorWho15 december 2013
Skrivet av boz1965 den 15 dec 2013
För att få griljeringen att fästa bättre på skinkan och inte trilla av när man skivar den så kan man gnida in skinkan med potatismjöl eller Maizena innan man smetar på griljeringen. Stärkelsen fungerar som ett klister.
Man kan också blanda i 1 msk potatismjöl till varje ägg i griljeringen. Griljeringen blir fastare i konsistensen och sitter därmed kvar på skinkan.
boz196515 december 2013
Skrivet av DoctorWho den 15 dec 2013
Skrivet av boz1965 den 15 dec 2013
För att få griljeringen att fästa bättre på skinkan och inte trilla av när man skivar den så kan man gnida in skinkan med potatismjöl eller Maizena innan man smetar på griljeringen. Stärkelsen fungerar som ett klister.
Man kan också blanda i 1 msk potatismjöl till varje ägg i griljeringen. Griljeringen blir fastare i konsistensen och sitter därmed kvar på skinkan.
Det kan man göra, men det fäster inte bättre på skinkan för det. Tro mig, jag har provat. ;)
Jag tänkte att vi kanske kunde ge varandra lite tips angående matlagning och servering nu inför julen.
För att få griljeringen att fästa bättre på skinkan och inte trilla av när man skivar den så kan man gnida in skinkan med potatismjöl eller Maizena innan man smetar på griljeringen. Stärkelsen fungerar som ett klister.
För att få griljeringen att fästa bättre på skinkan och inte trilla av när man skivar den så kan man gnida in skinkan med potatismjöl eller Maizena innan man smetar på griljeringen. Stärkelsen fungerar som ett klister.
Före senapen?
Ja, det ska ligga som ett klister mellan griljeringen och skinkan.
För att få griljeringen att fästa bättre på skinkan och inte trilla av när man skivar den så kan man gnida in skinkan med potatismjöl eller Maizena innan man smetar på griljeringen. Stärkelsen fungerar som ett klister.
Man kan också blanda i 1 msk potatismjöl till varje ägg i griljeringen. Griljeringen blir fastare i konsistensen och sitter därmed kvar på skinkan.
För att få griljeringen att fästa bättre på skinkan och inte trilla av när man skivar den så kan man gnida in skinkan med potatismjöl eller Maizena innan man smetar på griljeringen. Stärkelsen fungerar som ett klister.
Man kan också blanda i 1 msk potatismjöl till varje ägg i griljeringen. Griljeringen blir fastare i konsistensen och sitter därmed kvar på skinkan.
Det kan man göra, men det fäster inte bättre på skinkan för det. Tro mig, jag har provat. ;)