Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Tacksam för tips: Mina mandelmusslor fastnar i sina formar, trots att jag smort dem. Vad är felet? /Sockerbagaren
Smält smöret och pensla formarna med det. Bröa sedan med ströbröd. Stjälp upp formarna när de fortfarande är varma. Hoppas det går bättre.
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Tacksam för tips:
Mina mandelmusslor fastnar i sina formar, trots att jag smort dem.
Vad är felet?
/Sockerbagaren
Smält smöret och pensla formarna med det. Bröa sedan med ströbröd.
Stjälp upp formarna när de fortfarande är varma.
Hoppas det går bättre.