Tack för hjälpen Gnurf. :p Det här ska jag testa innan nyår.
Det låter ju hur smarrigt som helst..
Tycker du att jag ska använda vanilj och vildhallon istället för apelsin?
Apelsinparfait kanske inte blir så färgglad?
Jag brukar köra i lite hushållsfärg för att få färg på apelsinparfaiten. Det var några år sedan jag körde den här desserten senast, tror jag ska fixa iordning en till detta nyår faktiskt. Hmm..för mig blir det nog chokladbotten, daimparfait, vildhallon...nerifrån och upp...som flickan sa...:D
Disen18 december 2008
Ha, ha...jag gör nog som du. Tack så mycket för hjälpen Gnurf. :D(L)
Tack för hjälpen Gnurf. :p Det här ska jag testa innan nyår.
Det låter ju hur smarrigt som helst..
Tycker du att jag ska använda vanilj och vildhallon istället för apelsin?
Apelsinparfait kanske inte blir så färgglad?
Jag brukar köra i lite hushållsfärg för att få färg på apelsinparfaiten. Det var några år sedan jag körde den här desserten senast, tror jag ska fixa iordning en till detta nyår faktiskt. Hmm..för mig blir det nog chokladbotten, daimparfait, vildhallon...nerifrån och upp...som flickan sa...:D
Ha, ha...jag gör nog som du. Tack så mycket för hjälpen Gnurf. :D(L)
Kramar Disen :p
Här bjuder jag på en fantastiskt god middag, passar bra till festen eftersom det kan förberedas.
Marinerad oxfilè
Twice baked potatoes
Hoppas ni alla får en trevlig nyårsafton!!