Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nyår

  • Gnurf 18 december 2008

    Skrivet av Disen den 18 dec 2008

    Tack för hjälpen Gnurf. :p Det här ska jag testa innan nyår.
    Det låter ju hur smarrigt som helst..
    Tycker du att jag ska använda vanilj och vildhallon istället för apelsin?
    Apelsinparfait kanske inte blir så färgglad?


    Jag brukar köra i lite hushållsfärg för att få färg på apelsinparfaiten. Det var några år sedan jag körde den här desserten senast, tror jag ska fixa iordning en till detta nyår faktiskt. Hmm..för mig blir det nog chokladbotten, daimparfait, vildhallon...nerifrån och upp...som flickan sa...:D

  • Disen 18 december 2008

    Ha, ha...jag gör nog som du. Tack så mycket för hjälpen Gnurf. :D(L)

    Kramar Disen :p

  • festmaten 18 december 2008

    Här bjuder jag på en fantastiskt god middag, passar bra till festen eftersom det kan förberedas.
    Marinerad oxfilè
    Twice baked potatoes

    Hoppas ni alla får en trevlig nyårsafton!!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.