Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Översaltad skinka..

  • Eery 21 december 2011

    Köpte en halv gris och tänkte salta in min egen julskinka i år. Efter att ha legat i lake i x antal dagar så är den så salt att den i princip är oätlig. Har försökt vattna ur den men om den fortfarande är för salt, kan jag rädda den då?

  • boz1965 21 december 2011

    Du kan prova att vattna ur den ytterligare något dygn. Byt vatten var tredje-fjärde timme. Funkar ofta, men ingen garanti.

  • Eery 21 december 2011

    Tack:\

  • lenabolsson 21 december 2011

    testa att slänga i några skalade skivade råa potatisar i vatnet, de brukar suga åt sig en del

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.