Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjurspaté...

  • mattjejen 13 december 2009

    Hej på er å glad lucia!

    Jag tänkte prova att göra skaldjurspaté till jul. Har kollat runt lite efter recept å undrar vad som e godast, att grädda i vattenbad i ugnen lr att ha i gelantin å låta den stelna i kylen?

    Sen vill jag gärna ha smarriga recept på skaldjurspaté oxå:)

    Agneta

  • chrisq 13 december 2009

    absolut vattenbad i ugnen(Y)

  • mattjejen 13 december 2009

    Ok då ska jag försöka göra i ugnen... hur långt i förväg kan man göra patén?

    Det finns väl nån som har nått bra recept som ni kan tipsa om....

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.