Hade velat baka lite saffranslängder,men jag tycker det är så svårt att grädda.De vill gärna bli för brända.Har ni nåt tips att ge mig?
1 december 2007
En annan längdfråga...hur klipper du dina längder?
Jag kan inte!
1 december 2007
Reflektion....
Det här är den mest aktiva recept- och matsajt jag någonsin hittat!
Vad man än frågar om får man svar - snabbt!
Toppen!
Är du med i fler matsajter?
Vilka?
Okänd1 december 2007
Svar till Nemirosa! klipper från vänster till höger och lägger omlott.Förstår du hur jag menar?
Okänd1 december 2007
Skrivet av Nemorosa den 1 dec 2007
Reflektion....
Det här är den mest aktiva recept- och matsajt jag någonsin hittat!
Vad man än frågar om får man svar - snabbt!
Toppen!
Är du med i fler matsajter?
Vilka?
Ja,jag är med I Tasteline,men på matklubben är det mycket mer aktiviteter och matprat tycker jag.På matklubben lär man sig en hel del,kul(Y)
Okänd1 december 2007
:
Skrivet av Nemorosa den 1 dec 2007
Reflektion....
Det här är den mest aktiva recept- och matsajt jag någonsin hittat!
Vad man än frågar om får man svar - snabbt!
Toppen!
Är du med i fler matsajter?
Vilka?
Är du med i någon annan klubb?Det är lagomt att vara med i två stycken.
imse1 december 2007
Grädda på något lägre temperatur din ugn kanske är lite het:D. i nödläge lägg över lite aliminumfolie mot slutet. Lycka till!!(Y)//i
Okänd1 december 2007
Tack imse,ska testa det.Det är ju så gott med längder.
mumsigt1 december 2007
Om man bakar längder.
Hur tjocka ska de olika längdbitarna vara?
Mina brukar bli smala som spindelben ..Och det blitr ju inte bra..:(
Däremot är jag duktig på att baka saffransbröd..Ska lägga in ett kanonrescept på det imogon.
Använder som många andra kesella och det lyckas alltid,
Okänd2 december 2007
Oh,vad svårt att säga hur tjocka de ska vara.En sak vet jag och det är att de ska vara tjockare än spindelben,haha.:D:D Tror att man får ut 4 längder på 1/2 liters deg.Eller vad säger ni gott folk(Y)
Libra2 december 2007
Jag brukar baka längder i aluminiumformar.....då behöver man inte oroa sig för att dom ska jäsa ut för mycket, och sen blir dom jättesnygga.....(Y)
Okänd2 december 2007
Skrivet av naka den 2 dec 2007
Jag brukar baka längder i aluminiumformar.....då behöver man inte oroa sig för att dom ska jäsa ut för mycket, och sen blir dom jättesnygga.....(Y)
Tack så mycket för det tipset.Går det bra att grädda utan att de blir brända?
Libra2 december 2007
Jag tror då inte att jag bränt dom nånsin, hr gjort längder i formar i säkert 15 år.....:) Men glöm inte smörja formarna....:D och inte varmare än 175-200 grader långt ner i ugnen....
Från en liter degspad brukar det bli 8 längder.......(Y)
Okänd2 december 2007
Skrivet av naka den 2 dec 2007
Jag tror då inte att jag bränt dom nånsin, hr gjort längder i formar i säkert 15 år.....:) Men glöm inte smörja formarna....:D och inte varmare än 175-200 grader långt ner i ugnen....
Från en liter degspad brukar det bli 8 längder.......(Y)
Tack igen.Jag ska testa detta under veckan och ge ett utlåtande.Ska bara skaffa hem formar.(Y)
Okänd3 december 2007
TJOHO!Har bakat saffranslängder idag och de blev perfekta.Bakade i formar och hade ca 180 grader.Tack snälla för tipsen ni gav mig,de funkade. Kram och tack.
Libra3 december 2007
Skrivet av Liliane den 3 dec 2007
TJOHO!Har bakat saffranslängder idag och de blev perfekta.Bakade i formar och hade ca 180 grader.Tack snälla för tipsen ni gav mig,de funkade. Kram och tack.[/quote
Du ser....GRATTIS.....:) du kommer nog att göra så i fortsättningen åxå för det är så praktiskt....(Y)
Okänd3 december 2007
(Skrivet av naka den 3 dec 2007
Skrivet av Liliane den 3 dec 2007
TJOHO!Har bakat saffranslängder idag och de blev perfekta.Bakade i formar och hade ca 180 grader.Tack snälla för tipsen ni gav mig,de funkade. Kram och tack.[/quote
Du ser....GRATTIS.....:) du kommer nog att göra så i fortsättningen åxå för det är så praktiskt....(Y)[/quote
(Y)jajamän,nu kör jag den metoden,tack igen.(Y)
Hade velat baka lite saffranslängder,men jag tycker det är så svårt att grädda.De vill gärna bli för brända.Har ni nåt tips att ge mig?
En annan längdfråga...hur klipper du dina längder?
Jag kan inte!
Reflektion....
Det här är den mest aktiva recept- och matsajt jag någonsin hittat!
Vad man än frågar om får man svar - snabbt!
Toppen!
Är du med i fler matsajter?
Vilka?
Svar till Nemirosa! klipper från vänster till höger och lägger omlott.Förstår du hur jag menar?
Reflektion....
Det här är den mest aktiva recept- och matsajt jag någonsin hittat!
Vad man än frågar om får man svar - snabbt!
Toppen!
Är du med i fler matsajter?
Vilka?
Ja,jag är med I Tasteline,men på matklubben är det mycket mer aktiviteter och matprat tycker jag.På matklubben lär man sig en hel del,kul(Y)
:
Reflektion....
Det här är den mest aktiva recept- och matsajt jag någonsin hittat!
Vad man än frågar om får man svar - snabbt!
Toppen!
Är du med i fler matsajter?
Vilka?
Är du med i någon annan klubb?Det är lagomt att vara med i två stycken.
Grädda på något lägre temperatur din ugn kanske är lite het:D. i nödläge lägg över lite aliminumfolie mot slutet. Lycka till!!(Y)//i
Tack imse,ska testa det.Det är ju så gott med längder.
Om man bakar längder.
Hur tjocka ska de olika längdbitarna vara?
Mina brukar bli smala som spindelben ..Och det blitr ju inte bra..:(
Däremot är jag duktig på att baka saffransbröd..Ska lägga in ett kanonrescept på det imogon.
Använder som många andra kesella och det lyckas alltid,
Oh,vad svårt att säga hur tjocka de ska vara.En sak vet jag och det är att de ska vara tjockare än spindelben,haha.:D:D Tror att man får ut 4 längder på 1/2 liters deg.Eller vad säger ni gott folk(Y)
Jag brukar baka längder i aluminiumformar.....då behöver man inte oroa sig för att dom ska jäsa ut för mycket, och sen blir dom jättesnygga.....(Y)
Jag brukar baka längder i aluminiumformar.....då behöver man inte oroa sig för att dom ska jäsa ut för mycket, och sen blir dom jättesnygga.....(Y)
Tack så mycket för det tipset.Går det bra att grädda utan att de blir brända?
Jag tror då inte att jag bränt dom nånsin, hr gjort längder i formar i säkert 15 år.....:) Men glöm inte smörja formarna....:D och inte varmare än 175-200 grader långt ner i ugnen....
Från en liter degspad brukar det bli 8 längder.......(Y)
Jag tror då inte att jag bränt dom nånsin, hr gjort längder i formar i säkert 15 år.....:) Men glöm inte smörja formarna....:D och inte varmare än 175-200 grader långt ner i ugnen....
Från en liter degspad brukar det bli 8 längder.......(Y)
Tack igen.Jag ska testa detta under veckan och ge ett utlåtande.Ska bara skaffa hem formar.(Y)
TJOHO!Har bakat saffranslängder idag och de blev perfekta.Bakade i formar och hade ca 180 grader.Tack snälla för tipsen ni gav mig,de funkade. Kram och tack.
Skrivet av Liliane den 3 dec 2007
TJOHO!Har bakat saffranslängder idag och de blev perfekta.Bakade i formar och hade ca 180 grader.Tack snälla för tipsen ni gav mig,de funkade. Kram och tack.[/quote
Du ser....GRATTIS.....:) du kommer nog att göra så i fortsättningen åxå för det är så praktiskt....(Y)
(Skrivet av naka den 3 dec 2007
Skrivet av Liliane den 3 dec 2007
TJOHO!Har bakat saffranslängder idag och de blev perfekta.Bakade i formar och hade ca 180 grader.Tack snälla för tipsen ni gav mig,de funkade. Kram och tack.[/quote
Du ser....GRATTIS.....:) du kommer nog att göra så i fortsättningen åxå för det är så praktiskt....(Y)[/quote
(Y)jajamän,nu kör jag den metoden,tack igen.(Y)