Jag skulle behöva hjälp med förslag till en Nyårsbuffé för 14 vuxna. Jag vill helst inte servera någon varm mat och jag skulle gärna ha ett tema, så det inte bara blir ett antal rätter som står uppdukade.
Jag vet inte heller hur många rätter som är lämpligt, och ska rätterna delas in i förrätter, huvudrätter och efterrätter?
All hjälp mottages tacksamt
Erajscha18 november 2009
På nyårsafton vill man ju ha lite extra festligt, så det känns som att potatissallad och kassler går bort ;-)
Jag skulle nog köra ett lite finare smörgåsbord med t.ex. skaldjursmousse på kronärtsbottnar, laxcheescake, potatispaté, tjälknul, olika spännande sallader (t.ex. Nigellas morots- och jordnötssallad) och avsluta med kaffe och olika tryfflar.
edtmano22 november 2009
Tusen tack :) Det låter jättegott alltihop. Jag tar nog förslagen rätt av och så lägger jag till några efterrätter, min stora svaghet.
Jag skulle behöva hjälp med förslag till en Nyårsbuffé för 14 vuxna. Jag vill helst inte servera någon varm mat och jag skulle gärna ha ett tema, så det inte bara blir ett antal rätter som står uppdukade.
Jag vet inte heller hur många rätter som är lämpligt, och ska rätterna delas in i förrätter, huvudrätter och efterrätter?
All hjälp mottages tacksamt
På nyårsafton vill man ju ha lite extra festligt, så det känns som att potatissallad och kassler går bort ;-)
Jag skulle nog köra ett lite finare smörgåsbord med t.ex. skaldjursmousse på kronärtsbottnar, laxcheescake, potatispaté, tjälknul, olika spännande sallader (t.ex. Nigellas morots- och jordnötssallad) och avsluta med kaffe och olika tryfflar.
Tusen tack :) Det låter jättegott alltihop. Jag tar nog förslagen rätt av och så lägger jag till några efterrätter, min stora svaghet.