Som västgöte gillar jag grynkorv och under min vegetariska tid gjorde jag bräse (köttbullar med blödlagda korngryn i färsen) på vegofärs. Det var bara jag som åt (konstigt) men det gjorde inget för jag tyckte att det var jättegott.
Sen har jag blivit bjuden på inlagda bönor istället för sill.
Rödkål, brunkål och grönkål behöver ju inte anpassas så mycket för att bli vegetariskt.
Som blandkostare numera så saknar jag en regäl sallad på julbordet. Då menar jag inte grönsallad med vanlig salladskål, gurka och tomat utan rödkålsallad, sallad på rivna rotfrukter eller bönsallad.
Det skulle vara skönt att ha en vegetarian att skylla på för att varriera julbordet lite.
http://www.goodstore.se/?p=2377
Köpte denna "skinka" förra året och den var god.
Som västgöte gillar jag grynkorv och under min vegetariska tid gjorde jag bräse (köttbullar med blödlagda korngryn i färsen) på vegofärs. Det var bara jag som åt (konstigt) men det gjorde inget för jag tyckte att det var jättegott.
Sen har jag blivit bjuden på inlagda bönor istället för sill.
Rödkål, brunkål och grönkål behöver ju inte anpassas så mycket för att bli vegetariskt.
Som blandkostare numera så saknar jag en regäl sallad på julbordet. Då menar jag inte grönsallad med vanlig salladskål, gurka och tomat utan rödkålsallad, sallad på rivna rotfrukter eller bönsallad.
Det skulle vara skönt att ha en vegetarian att skylla på för att varriera julbordet lite.