Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matresa till Malmö

 • 93emm29 26 oktober 2011

  Snart höstlov och jag ska med min pappa in till Malmö på en liten matresa. Vi har planerat att åka till Möllevångstorget. Det jag undrar är om ni har ngra fler tips om vart man ska om man vill ha ett kulinariskt äventyr i malmö. Spännande exotiska affärer, om det finns någon bra ekologisk affär eller om det finns något mysigt ställe där man kan äta bra för helst en lite allt för stor peng. Någon som kan något bra så skriv gärna :)

 • Sandybabe 27 oktober 2011

  Hej på dig,
  Möllan är super, med många kulinariska godbitar. Här finns många asiatiska livsmedelsbutiker, det är bara att välja. Torghandeln är också bra, en härlig försjälare brukar ropa ut att han har "äkta svenska bananer" :-).
  På Möllan finns massor av bra restauranger. Riktigt god mat, bra dryckesutbud och superstämning får du både på Metro, Tempo och Belle Epoque. Lite billigare och mer rustikt på Restaurang Möllan. Riktigt billigt och bra thai-mat (fast utan utskänkningstillstånd) hittar du på Krua Thai. Just like Mamas serverar bra italienskt och spanskt.
  Bra café är Café Simpan på Simrishamnsgatan. Ganska billigt också. Vill du bara ha en kopp kaffe är det lilla stället på hörnet mittemot Krua Thai bäst.
  Lite längre bort finns en bra ekologisk livsmedelsbutik; Astrid och aporna (Gustav Möllers v 2) http://www.astridochaporna.se
  Tja, det var lite tips bara. Ha det så gott i Malmö!

 • 93emm29 27 oktober 2011

  Vilka underbara tips!
  Tack så mycket! :D

 • 93emm29 3 november 2011

  Har varit på Möllan idag och haft det helt underbart! Kommer helt klart bli fler matresor dit!

 • Sandybabe 3 november 2011

  Så bra att ni haft det bra! :)
  Berätta, vilka ställen var ni på, och vad gillade du bäst?

 • festmaten 3 november 2011

  Om ni har tid över, så måste ni besöka Möllans Ost. En butik där "ögat alltid orkar mer än magen"
  Såååå många underbara sorter att välja på!

 • 93emm29 3 november 2011

  Möllans ost var helt klart en av favoriterna! Köpte bla en vitlöksfärskost som var helt fantastisk! Jag var inne i alla fruktbutiker och asiatiska butiker och skulle kunnat tänka mig att att köpa precis allt! Förutom kanske jätteräkan men det är pga miljötänk -.-
  Kollade även på torget men handlade inget då det var i början och då hade frukten och grönsakerna säkert inte varit så glada när man väl var hemma igen. Jag var även på "astrid och aporna" och hittade där ekologisk jäst som jag har letat otroligt länge efter!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.