Hej
Jag har köpt en matberedare och ska baka surdegsbröd. Jag undrar om mängden av mjöl är densamma när man knådar i maskin än om man gör det för hand. Har för mig att jag läst tidigare att man använder mindre mjöl i maskin. Någon som vet?
Inga
Josses18 november 2010
Det har jag aldrig gjort men jag kör alltid mina kakdegar i matberedaren.
Ryms det verkligen i den? Den är ju mindre än assistenten.
inga3518 november 2010
Jag har en matberedare med degkrokar i och den är på 1000 W så det ska gå att göra deg i.Kanske det kallas assistent.
Inga
rorviksvagen18 november 2010
Lite mindre mjöl skulle jag rekomendera. :D
treankare18 november 2010
jag håller med, ta lite mindre mjöl annars är det lätt att den blir för torr. Ska kännas lite "degig".. Men prova dej fram, förhoppningsvis är maskinen inhandlad för att användas flera gånger! :)
inga3518 november 2010
Tack för hjälpen. Jag gissade nästan det.
Inga
celice18 november 2010
Hej
Håller med treakare det är bäst att ta lite för lite mjöl och sedan prova sig fram. Lycka till {bashful}
rostok19 november 2010
Hej, jag hade gjort tvärtom, ta "rätt" mängd mjöl från början och tillsätt ev mer vätska vid slutet om degen blir för fast. Tycker det blir bättre så.
Hej
Jag har köpt en matberedare och ska baka surdegsbröd. Jag undrar om mängden av mjöl är densamma när man knådar i maskin än om man gör det för hand. Har för mig att jag läst tidigare att man använder mindre mjöl i maskin. Någon som vet?
Inga
Det har jag aldrig gjort men jag kör alltid mina kakdegar i matberedaren.
Ryms det verkligen i den? Den är ju mindre än assistenten.
Jag har en matberedare med degkrokar i och den är på 1000 W så det ska gå att göra deg i.Kanske det kallas assistent.
Inga
Lite mindre mjöl skulle jag rekomendera. :D
jag håller med, ta lite mindre mjöl annars är det lätt att den blir för torr. Ska kännas lite "degig".. Men prova dej fram, förhoppningsvis är maskinen inhandlad för att användas flera gånger! :)
Tack för hjälpen. Jag gissade nästan det.
Inga
Hej
Håller med treakare det är bäst att ta lite för lite mjöl och sedan prova sig fram. Lycka till {bashful}
Hej, jag hade gjort tvärtom, ta "rätt" mängd mjöl från början och tillsätt ev mer vätska vid slutet om degen blir för fast. Tycker det blir bättre så.